شما اینجا هستید : صفحه اصلی اخبار همزمانی پخش صوت قرآن با متن ترجمه و بالعکس

شرکت پیشگامان موج تلفن همراه

همزمانی پخش صوت قرآن با متن ترجمه و بالعکس

نسخه دوم پرسمان همراه حبل المتین

نرم افزار قرآن صوتي حبل المتين 2 با رويکرد ارائه شيو ه هاي نوين تلاوت و توسعه مفاهيم قرآني براي همگان بخصوص محققان وپژوهشگران توليد گرديده است . با توجه به اين رويکرد کاربران از چهار امکان پخش همزمان صوت قرآن همراه با متن قرآن ، ترجمه گويا همراه با متن قرآن ، صوت قرآن همراه با متن ترجمه و ترجمه گويا همراه با متن ترجمه در نرم افزار برخوردار مي باشند. کاربر در صفحه مربوط به نمايش متن قرآن و يا متن ترجمه امکان انتخاب دو گزينه پخش صوت قرآن و صوت ترجمه گويا را داراست.

یادآوری : در صورتي که کاربر گزينه ترجمه گويا را در هنگام ساخت فايل اجرايي انتخاب نموده باشد از امکان پخش ترجمه گويا بهره مند است.

ارسال نظرات شما

نام شما:
عنوان:
نظر:
نظرات (20)
گوشی من ترجمه گویا نداره
20 سه شنبه, 15 فروردین 1391 ساعت 21:54
رحمان جعفری
با سلام وخسته نباشید گوشی من ترجمه گویا نداره وبرنامه را ازحالت فشرده خارج کردم وبصورت جار درآوردم آیا راهی وجود دارد که ترجمه گویا رابعد از ساختن فایل جار ساخت آخه من فایلهای فشرده ام را پاک کردم ودیگه ندارم که ازنوع بسازم راهنمایی کنید مدل نوکیاn8
پاسخ مدیر :
ترجمه گویا
چهارشنبه, 16 فروردین 1391 ساعت 07:31
جوان
با سلام
اگر شما نرم افزار را بصورت آنلاین خریداری کرده بودید، می توانید از طریق لینکهایی که به ایمیل شما ارسال گردیده مجددا اقدام به دانلود و تهیه خروجی جار نمایید.

سرافراز باشید
نفففففففففففففففففففففففففففففحححححححححححححححححححات 91
19 دوشنبه, 14 فروردین 1391 ساعت 00:57
رحمان از امیدیه
لطفاً نرم افزار نففففففففففففففففففففففففححححححححات سال 91 رو برای دانلود در سایتتون قرار بدهید. با تشکر
بی صبرانه منتظر این تقویم هستیم
بای
hkarbalayii@gmail.com
18 پنجشنبه, 10 فروردین 1391 ساعت 18:42
حسین ک
سلام..طراحی حبل المتین واقعا برای گوشیهای اندروییدی نامناسبه..معمولا برنامهایی که بابرپایه جاوا تبدیل به اندروید میشن خیلی مشکلات دارن...آیکونهای کوچک..عدم بلندی و کوتاهی صدا توسط ولوم سخت افزاری موبایل..عدم امکان پخش در پس زمینه همچنین پلی و ریپلای گوشی درهنگام کارکردن با گوشی... یک سری از مشکلات فنی این حبل المتین 2برای استفادس..
از نظر محتوایی واقعا چیزی کم نداره از سایر نرم افزارهای دیگه..
خیلی متشکرم
پاسخ مدیر :
پیشنهاد
چهارشنبه, 16 فروردین 1391 ساعت 07:30
جوان
با سلام
ضمن تشکر از پیشنهادات و توجه شما به نرم افزار، سعی خواهد در آینده نسخه آندروید نرم افزار هماهنگ تر با سیستم عامل آندروید گردد.

سرافراز باشید
پيشنهاد
17 جمعه, 04 فروردین 1391 ساعت 06:21
بنده
لطفاتحقيق شحات انور رو هم بزاريد
پاسخ مدیر :
پیشنهاد
شنبه, 05 فروردین 1391 ساعت 16:28
جوان
با سلام
ضمن تشکر از پیشنهاد شما، سعی خواهد شد در آینده از این پیشنهاد استفاده گردد.

سربلند باشید
درخواست نرم افزار نفحات 1391
16 سه شنبه, 23 اسفند 1390 ساعت 12:10
منصور رحمان زاده
سلام،لطفا نرم افزار نفحات 91 توی وبلاک بگزارید
با تشکر
پاسخ مدیر :
نفحات 91
پنجشنبه, 25 اسفند 1390 ساعت 09:02
جوان
با سلام
با توجه به فشردگی کار شرکت سعی خواهد شد تا قبل از سال جدید ارائه گردد.

سربلند باشید
درخواست
15 دوشنبه, 15 اسفند 1390 ساعت 10:45
فخرالساعه
با سلام .
مدتی است سایت شما به حالت راکد درآمده !
الان عصر سرعت ارتباطات و انتقالات و برنامه هاست !
اگر دیر بجنبید و دیر بجنبیم از قافله عقب افتاده ایم .
با تمام زحماتی که کشیده می شود ،اما هنوز راه بسیار است .
لطفا بجنبید!!!
باب النعیم اندروید چه شد !؟؟
پاسخ مدیر :
آندروید
چهارشنبه, 17 اسفند 1390 ساعت 08:44
جوان
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، دقت داشته باشید که تولید نرم افزار امری زمانبر می باشد و در این زمینه کمال تشکر را از صبر دوستان داریم.

سربلند باشید
گلکسی ایس
14 پنجشنبه, 11 اسفند 1390 ساعت 11:58
مینا
با سلام من نرم افزار رو خریدم چون سیستم عامل گوشیم آندرویده. حالا نمیتونم فایل جار رو که درست میکنم نصبش کنم.من از طریق بلوتوث از لب تاب میریزم تو گوشیم.و اصلا کارت مموری من فایل other نداره.
پاسخ مدیر :
آندروید
پنجشنبه, 11 اسفند 1390 ساعت 12:49
جوان
با سلام
اگر نرم افزار را بصورت آنلاین خریداری نموده اید یا نسخه 1 را دارید می بایست ابتدا توسط بسته بروز رسانی نسخه 2 نرم افزار خود را بروز نمایید. (بسته بروزرسانی در صفحه اطلاعات حبل المتین در آیتم "بسته های بروز رسانی" قرار دارد). سپس توسط برنامه اقدام به ساخت فایل آندروید نمایید. و فایل خروجی تولید شده را در گوشی نصب کنید.

سربلند باشید
apple
13 دوشنبه, 08 اسفند 1390 ساعت 13:59
ملکان
با سلام

آیا این نرم افزار روی گوشی اپل هم قابل نصب میباشد یا خیر؟

با تشکر
پاسخ مدیر :
گوشی apple
دوشنبه, 08 اسفند 1390 ساعت 14:16
جوان
با سلام
خیر- این نرم افزار بر روی گوشی اپل قابل نصب نمی باشد.

سربلند باشید
ارور دادن هنگام نصب
12 جمعه, 05 اسفند 1390 ساعت 10:53
zobair
سلام گوشی من نوکیا 6303classic است اما هنگام باز کردن ارور میده لطفا راهنمایی کنید
پاسخ مدیر :
نصب
شنبه, 06 اسفند 1390 ساعت 09:12
جوان
با سلام
نرم افزار برروی گوشی نوکیا 6303i classic قابل نصب می باشد.

سربلند باشید
از بین رفتن صوت قرآن
11 چهارشنبه, 26 بهمن 1390 ساعت 22:26
حسین باقرزاده
سلام
بعد از زدن بروز رسانی و زدن گزینه بله نرم افزار ارور میده
و مینویسه
پاسخ مدیر :
صوت قرآن
دوشنبه, 01 اسفند 1390 ساعت 10:43
جوان
با سلام
لطفا پیام خطا را ذکر نموده تا بتوان شما را راهنمایی نمود.

سربلند باشید
از بین رفتن صوت قرآن
10 سه شنبه, 25 بهمن 1390 ساعت 19:58
حسین باقرزاده
سلام
نرم افزار حبل المتین 2 مدتی است که در آن قسمت صوت قرآن حذف شده
در داخل مدیر پرونده هم پوشه hablolmatin_data کاملا سالم هست و مشکلی نداره
دلیل حذف شدن صوت قرآن در داخل نرم افزار چیه؟
ممنون
پاسخ مدیر :
صوت
چهارشنبه, 26 بهمن 1390 ساعت 09:10
جوان
با سلام
در صورتی که با چنین مشکلی مواجه شدید، به تنظیمات نرم افزار رفته و آیتم "بروز رسانی" را انتخاب نمایید و به کلیه پیامهای مجوز گوشی Yes یا بله را انتخاب کنید.

سربلند باشید
تقویم باب النعیم
9 یکشنبه, 23 بهمن 1390 ساعت 19:17
عادل
با سلام با توجه به نزدیک شدن پایان سال به عرض می رسانم تقویم مفاتیح 90 با ب النعیم که اذن نیز پخش می کرد دیگر کارایی خود را از دست می دهد خواهشمند است تا قبل از پایان سال بسته به روز رسانی مفاتیح را در سایت قرار بدهید تا همه ما از فیض شنیدن صدای اذن و تقویم این نرم افزار جالب در سال 91 نیز کما فی سابق بهره مند شویم.
اجرکم عندالله.
پاسخ مدیر :
تقویم
دوشنبه, 24 بهمن 1390 ساعت 08:29
جوان
با سلام
با تغییر سال، تقویم باب النعیم نیز بصورت اتوماتیک تغییر خواهد کرد و مشکلی در این زمینه نمی باشد.

سربلند باشید
مشکل
8 شنبه, 22 بهمن 1390 ساعت 18:54
نیما ا
من نسخه آزمایشی رو برای آندروید دانلود و نصب کردم
این نسخه که فقط برای جزء 30 کار میکنه، پس دیگه چرا فعال سازی از طریق پیام کوتاه لازم داره آخه؟؟؟
پاسخ مدیر :
پیامک
یکشنبه, 23 بهمن 1390 ساعت 08:56
جوان
با سلام
نسخه نمایشی رایگان بوده و فقط یکبار نیاز به ارسال پیامک می باشد. این پیامک جهت اطلاع رسانی بعدی به کاربران می باشد.

سربلند باشید
دانلود
7 شنبه, 22 بهمن 1390 ساعت 10:06
مصلح
جهت دانلود کامل حبل المتین به کدام قسمت مراجعه کنم
پاسخ مدیر :
خرید آنلاین
یکشنبه, 23 بهمن 1390 ساعت 08:37
جوان
با سلام
جهت دانلود نسخه کامل می بایست از طریق بخش "خرید آنلاین" اقدام به خرید محصول نمایید تا لینکهای دانلود در اختیار شما قرار گیرد.

سربلند باشید
آپدیت
6 چهارشنبه, 19 بهمن 1390 ساعت 13:51
محمدامیر
سلام دوباره. نرم افزار من آپدیت کامل است ولی امکانش به این صورت نیست یعنی موقع قرائت ترجمه گویا فقط متن عربی نمایش داده می شود
پاسخ مدیر :
صوت
پنجشنبه, 20 بهمن 1390 ساعت 08:28
جوان
با سلام
برای داشتن همزمانی ترجمه گویا با متن ترجمه، می بایست در فهرست سوره ها ترجمه ای که دارای صوت نیز میباشد را برای سوره دلخواه خود انتخاب و در صفحه مربوطه گزینه پخش صوت را انتخاب کنید.

سربلند باشید
5 یکشنبه, 16 بهمن 1390 ساعت 05:38
فرهاد نوری
با سلام مجدد من نسخه 2 حبل المتین و 1.5 باب النعیم رو دارم و حبل المتینو با تمامی آپدیت های ارائه شده تا به امروز با حجم نزدیک به 1 GB دوباره نصب نمودم ولی متاسفانه گزینه ترجمه گویا رو ندیدم و گوشی ام از نوع N86 می باشد لطفا بیشتر راهنمائی فرمائید.
باتشکر
پاسخ مدیر :
همزمانی پخش صوت با ترجمه
یکشنبه, 16 بهمن 1390 ساعت 08:54
جوان
با سلام
برای داشتن ترجمه گویا می بایست در زمان ساخت فایل جار، وقتی ترجمه ای که دارای صوت می باشد را انتخاب می کنید (ترجمه های استاد انصاریان، فولادوند) گزینه بالای صفحه را نیز انتخاب کنید تا ترجمه شما دارای صوت باشد.

سربلند باشید
آپدیت
4 پنجشنبه, 13 بهمن 1390 ساعت 17:05
محمدامیر
سلام. اگر منظورتان اینه که نرم افزار آپ دیت شده پس لینک مربوطه کجاست؟
پاسخ مدیر :
آپدیت
پنجشنبه, 13 بهمن 1390 ساعت 20:43
مدیر سایت
با سلام و احترام

دوستان عزیز در این نوع خبر رسانی و اطلاع رسانی سعی گردیده امکانات ارزنده ای که با معرفی آنها استفاده بهینه کاربران محترم را به همراه خواهد داشت معرفی گردد و تمامی این امکانات در نسخه دوم حبل المتین موجود می باشد و عزیزانی که نسخه دوم این محصول را تهیه نموده اند در حال حاضر از این امکانات بهره مند هستند تنها کافیس توجه بیشتری به این امکانات نمایند

با سپاس
همزماني قرائت قران با ترجمه
3 پنجشنبه, 13 بهمن 1390 ساعت 14:47
_مهدي_
يعني منظور شما اين است كه يك خط عربي و يك خط فارسي قرائت ميشود...
پاسخ مدیر :
همزمانی
پنجشنبه, 13 بهمن 1390 ساعت 20:44
مدیر سایت
با سلام

خیر منظور این است که همراه با نمایش متن عربی قرآن می توان به صوت ترجمه آن گوش داد و یا برعکس می توان همزمان با نمایش متن فارسی ترجمه به صوت و تلاوت قاری مربوطه گوش فرا داد.

یا حق التماس دعا
سوال
2 چهارشنبه, 12 بهمن 1390 ساعت 16:07
امیریان
سلام

من نسخه های تابستان حبل المتین و باب النعیم رو تهیه کردم

حالا چطور به روز رسانی کنم امکانات جدیدی که برا این دو نرم افزار گذاشتین

ممنون
پاسخ مدیر :
جواب
پنجشنبه, 13 بهمن 1390 ساعت 20:47
مدیر سایت
با سلام

دوست عزیز اگر شما نسخه دوم حبل المتین را تهیه نمودید نیازی به بروزرسانی ندارید اما در صورتی که از نسخه اول و یا 1.6 این محصول استفاده می نمایید می بایست بسته بروزرسانی را از بخش بسته های بروزرسانی صفحه قرآن صوتی حبل المتین دانلود نموده و نصب نمایید و اقدام به انتقال مجدد به گوشی نمایید و این مورد در مورد باب النعیم نیز صدق می کند

با سپاس
1 چهارشنبه, 12 بهمن 1390 ساعت 07:37
فرهاد نوری
با سلام و ضمن تشکر از دوستان اگه ممکنه در اینمورد بیشتر توضیح بدین متاسفانه من نتونستم از این امکان استفاده کنم من ترجمه های گویا را ساخته و نصب نموده ام ولی ولی چنین گزینه ای را در برنامه پیدا نکردم
باتشکر مجدد
پاسخ مدیر :
همزمانی پخش صوت با ترجمه
یکشنبه, 16 بهمن 1390 ساعت 09:25
جوان
با سلام
برای داشتن ترجمه گویا می بایست در زمان ساخت فایل جار، وقتی ترجمه ای که دارای صوت می باشد را انتخاب می کنید (ترجمه های استاد انصاریان، فولادوند) گزینه بالای صفحه را نیز انتخاب کنید تا ترجمه شما دارای صوت باشد.

سربلند باشید

فروشگاه MTH

MTH Store

پشتیبانی آنلاین

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز561
mod_vvisit_counterدیروز1676
mod_vvisit_counterاین هفته11263
mod_vvisit_counterاین ماه19002
mod_vvisit_counterکل بازدیدها777217