شرکت پيشگامان موج تلفن همراه, ضمن تبريک اعياد سعيد قربان و غدير عيد ابراهيم خليل الله و علي ولي الله، جشنواره قربان تا غدير را در اين ايام مبارک از تاريخ 16 الی 24 آبان ماه برگزار مي نمايد. نظر به اهميت و ضرورت نهادينه سازي اصل امامت و ولايت در جامعه و به پاس گراميداشت اين اعياد، موج تلفن همراه در ايام مبارک عيد قربان تا غدير نرم افزار هاي قرآن صوتي حبل المتين نسخه دوم و مفاتيح صوتي باب النعيم را با تسيهلاتي ويژه به شرح ذیل به هموطنان عرضه مي نمايد.
- در ايام جشنواره محصولات قرآن صوتي حبل المتين و مفاتيح صوتي باب النعيم با تخفيف 25 درصد ( حبل المتين 6400 تومان و باب النعيم 5200 تومان) عرضه مي گردد.
- کاربرانی که برای اولین بار در این ایام اقدام به فعالسازی محصولات حبل المتین و باب النعیم می نمایند از امکان نصب بر روی 2 گوشی بیشتر به صورت رایگان بهره مند می گردند یعنی در کل امکان نصب بر روی 5 گوشی خواهند داشت.
- کاربران اين محصولات در ايام جشنواره مي توانند اقدام به افزايش اعتبار سريال محصولات خود تنها با مبلغ 3500 تومان بر روي 5 گوشي تلفن همراه ديگر نمايند.
-
کاربرانی که سی دی نسخه اول قرآن صوتی حبل المتین را تهیه نموده اند و علاقه مند به تهیه دی وی دی نسخه دوم این محصول می باشند نیز می توانند طی تماس تلفنی و انجام هماهنگی های لازم از تخفیف 40% بهره مند گردند.

امیدوارم منظور رو به خوبی رسونده باشم
سریال برنامه برای شما ایمیل گردید. برای داشتن رمز عبور می بایست پس از نصب برنامه و با داشتن "سریال، کد داخل برنامه و شماره تلفن همراه" به صفحه دریافت رمز عبور واقع در بخش حبل المتین مراجعه و رمز خود را دریافت کنید. دقت نمایید که رمز هر گوشی با گوشی دیگر متفاوت می باشد. جهت راهنمایی بیشتر می توانید با بخش پشتیبانی تماس حاصل نمایید.
شماره تماس : 6067323 - 0511
سربلند باشید
یا اینکه به خود شماره ها فرستاده بشه.
milad.azarmie@gmail.com
3شماره استفاده شده :
09163146238
09372380942
09385488625
سریال برنامه برای شما ایمیل گردید.
سربلند باشید
البته تقاضای دیگه ای هم داشتم اون هم اینکه اگه امکانش وجود داره به 3 شماره ای که در سیستم شما وجود داره که مربوط به سریال همون نسخه از cdکدها یک بار دیگه فرستاده بشه که یک بار برای همیشه این مشکل بر طرف بشه .
لطفا شماره همراهی که نرم افزار را بر روی آن قبلا نصب نموده اید ارائه کرده تا سریال برنامه در اختیار شما قرار گیرد. با داشتن سریال می توانید هر زمانی که لازم بود از طریق سایت رمز عبور دریافت کنید.
سربلند باشید
شما تبلیغ زدین که از عید تا عید تخفیف ویزه و با 3500 تومان میتونیم برنامه حبل المتین رو رو 5 گوشی نصب کنیم.....
عید هم گذشته خودم هم میدونستم....ولی تو سایتتون هنوز اون اگهیتون پا برجا بود.........و هنوز تا امروز که سوم هستش هنوز اگهی تون تو سایت هستش 03/09/1390
و من مورخ 30/08/1390 وجه 3500 رو براتون حواله کردم...بعد از چند ساعت میبینم یه پیامک برام اومده که برنامه حبل المتین بر روی 3 گوشی دیگه قابل نصب است...در صئرتی که طیق این اگهیتون بایستی برای 5 گوشی بتونم نصب کنم. وقتی هم تماس گرفتم خدمتتون ...فرمودین ایام عید گذشته و به شما تعلق نمیگیره...اگه اینطوره پس چرا هنوز تو سایتتون تبلیغ عید تا عید هنوز پا برجاست؟/؟؟؟؟ من اصلا رضایت ندارم از این کاری که با هام کردین یا این 3 بار قابلیت رو به 5 تبدیل کنید یا به خدا میسپارم.....البته اگه براتون مهم هستش ایمیلم هم اینه اگه خواستین تماس بگیرین و حقم رو برگردونیدbargh_5006@yahoo.com منتظر تماستون هستم واقعا احساس میکنم ازم کلاه برداری شده لطفا ..خواهشا پیگیری بفرمایید اگه خواستین سریالم وشماره واریزی رو براتون ارسال میکنم
مطالب لازم جهت پیگیری موضوع برای شما ایمیل گردید.
سربلند باشید
امکان شارژ بر روی 5 گوشی با مبلغ 3500 مربوط به جشنواره بوده و با توجه به اتمام جشنواره با مبلغ 3500 تومان همان 3 گوشی شارژ می شود.
سربلند باشید
1-بروزرسانی ترجمه رودانلودو ازحالت زیپ خارج ونصب کردم وعبارت(فایل بروزرسانی شد)روهم هم نشون میده ولی درانتخابها هرگزینه ای قابل برداشت هست به جز ترجمه گویای فولادوند،درضمن حالت ترجمه متن بدون ترجمه گویا فعال می باشد....
خطا: ( فایل مورد نظرموجودنیست.
موفق باشید
جهت حل مشکل خود لطفا در ساعات اداری با بخش پشتیبانی تماس حاصل نمایید.
سربلند باشید
1-آپدیت ترجمه گویای فولادوند خطا میده...
2-درضمن جشنواره خریدم وفعال کردم...برای یه گوشی نصب کردم جواب اعتبارباقی مانده رو میگه( از5باراعتباراولیه 2باردیگرمجازهستید)!!!چرا 2باررایگان رو حساب نمیکنه...
1- در آپدیت ترجمه گویای فولادوند چه خطایی مشاهده می کنید؟ دقت کنید برای استفاده از آپدیت می بایست حتما اول آپدیت نسخه 2 را نصب و اجرا کنید.
2- اگر در طول جشنواره نرم افزار را فعال نموده باشید از اعتبار اضافه برخوردار خواهید شد.
سربلند باشید
هر سریال بر روی 3 گوشی قابل استفاده می باشدو اعتبار سریال از بین نخواهد رفت. شما می توانید با بخش پشتیبانی تماس گرفته تا اطلاعات دقیق اعتبار را به شما اعلام نمایند.
سربلند باشید
من حبل المتین1 رو دانلود کردم الانم واسه 6گوشی اعتبار دارم
اگه بخوام حبل المتین2 رو هم دانلود کنم اولا چجور دانلود کنم دوما اون 6تا اعتبارم میمونه یانه؟
ممنون
برای داشتن حبل المتین 2 می بایست بسته های بروز رسانی آن را از سایت دانلود نمایید.
اعتبار نرم افزار شما از بین نخواهد رفت.
سربلند باشید
باتشکر
روش خریدی که برای نسخه 2 حبل المتین (برای کسانی که نسخه 1 را دارند) در طول جشنواره بیان گردیده برای تهیه نسخه کامل به همراه سریال و اعتبار جدید می باشد جهت تهیه دی وی دی به صورت مجزا و بدون اعتبار جدید می بایست با دفتر تماس بگیرید
سربلند باشید
متوجه منظورتان از تهیه دی وی دی نسخه دوم نشدم ما که نسخه 1 رو داریم و با آپدیت تبدیلش کردیم به نسخ 2 نیازی به تهیه این مجموعه هست و در ضمن این افزایش اغتبار سوای اون 3 مورد خود برنامه هستش و آیا میشه این افزایش اعتبار شامل باب النعیم بشه
در نسخه 2 که در قالب یک دی وی دی ارائه می شود صوت های بیشتری وجود داشته (16 صوت) که در نسخه 1 فقط 6 صوت می باشد. دوستانی که تمایل دارند تا از این محتوای بیشتر استفاده نموده و نمی خواهند محتواهای جدید را بعلت سرعت پایین اینترنت و یا هر علت دیگر دانلود کنند می توانند اقدام به خرید دی وی دی کنند.
در طول جشنواره هر به ازای هر 3500 تومان 5 بار برنامه شارژ می گردد.
سربلند باشید