![]() |
![]() |
قابل توجه دوستانی که تمایل دارند قبل از تهیه محصول قرآن صوتی حبل المتین ، نسخه نمایشی و نمونه آن را ابتدا نصب و ملاحظه نمایند.
نسخه دوم نمایشی و نمونه این محصول گرانقدر با امکان ارائه کلیه امکانات نسخه اصلی ، تنها برای جزء سی ام قرآن کریم و با مشخصات ذیل آماده دانلود و استفاده گردید.
- متن کامل سوره های جزء سی ام قرآن کریم
- ترتیل با صدای استاد ماهر المعیقلی برای سوره های جزء سی ام قرآن کریم
- ترجمه فارسی استاد فولادوند برای سوره های جزء سی ام قرآن کریم
- تفسیر نمونه آیت الله مکارم شیرازی برای سوره های جزء سی ام قرآن کریم
عزیزانی که تمایل به مشاهده جزئیات بیشتر و تهیه نسخه این محصول را دارند، می توانند اینجا کلیک نمایند.

اگه میشه نسخه آزمایشی برای آندروید هم بگذارید.
با تشکر
سعی خوهد شد بزودی نسخه نمایشی آندروید نیز بر روی سایت قرار گیرد.
سربلند باشید
راستي اين برنامه روي كامپيوتر جواب مب ده؟..اگه مي شه يكم توضيح بدين
برای داشتن ترجمه گویا می بایست در زمان ساخت فایل جار در رایانه، پس از انتخاب ترجمه استاد فولادوند گزینه صوت ان را انتخاب نمایید.
سربلند باشید
نسخه بروزشده اخر در هر دو حالت روي گوشي جواب نميدهد
1-فايلهاي صوتي خارج از jar برنامه اجرا شد - اما صداها خيلي دير يا اصلا پخش نمي شود.
2- فايلهاي صوتي داخل و حجم بالاي jar - كه گوشي خطا داد و نوشت فايل را نميخواند.
سوني اريكسون G700 لمسي
ممنون اگر پاسخ دهيد
در خصوص اجرای صوت باید گفت که این مورد به سخت افزار و ساختار داخلی هر گوشی مربوط می شود. مشکل دیراجرا شدن صوت به گوشی شما مربوط می باشد و از حیطه برنامه نویسی خارج می باشد.
سربلند باشید
از آنجا که خود شرکت تستی بر روی این گوشی انجام نداده است نمی توان بطور قطع نظری داد. شما می توانید نسخه نماشی را نصب و در صورت کارکرد صحیح نسخه اصلی را نصب کنید.
سربلند باشید
من نرم افزار و بازی هایی نزدیک به این حجم را روی گوشی نصب کرده ام حتی آخرین نسخه نمایشی نیز بدون مشکل روی گوشی من اجرا می شود اما نسخه اصلی آن حتی با کمترین حجم و بدون صوت روی گوشی من نصب می شود اما اجرا نمی شود اصلا صفحه ی فعال سازی نمی آید احتمالا مشکل از گوشی نباشد زیرا برنامه هایی نزدیک به حجم نرم افزار حبل المتین روی گوشی من نصب و اجرا شده است گوشی من lg kp500 است
منتظر جواب شما هستم.
مشکل عدم نصب بر روی گوشی lg kp500 در بسته بروز رسانی اصلاح شده مرتفع گردیده است که بزودی در سایت قرار میگیرد.
سربلند باشید
منظورم از تغییر صفحه نمایش این است که در حالت عادی که گوشی های لمسی را در دست می گیریم صفحه به صورت کشیده از بالا به پایین است ولی وقتی گوشی رو به سمت چپ میچرخانیم طریقه نمایش صفحه کشیده از راست به چپ (یا فرقی نمیکنه از چپ به راست) نمایش داده میشه. بهتر بلد نیستم توضیحش رو بدم امیدوارم متوجه شده باشید. در این حالت نمایش برنامه کمی مشکل نمایش دارد
در مورد آیکون پخش صدا که گفتم، می دونم که اگر عکس هارو بزرگتر کنید کیفیت میاد پایین. منظورم من هم این بود که همون عکس ها رو با کیفیت مناسب و بهتر طراحی کنید این مدل کلاسیک هست ولی آن مدل بهتری که در ورژن قبلی بود و مد نظر من هست به خود نرم افزار هم بیشتر میاد
با تشکر، لطفا اگر نمایندگی در شاهین شهر دارید معرفی کنید در غیر این صورت لطف کنید برای نمایدگی های اصفهان محصولاتتون رو عرضه کنید. همه ی نرم افزار هاتون رو تموم کردن! فروشتون بالاست! البته من خواستم اینترنتی دانلود کنم ولی با وجود اینکه پرداخت هزینه هم داره و حجم نرم افزار بالاست در کل قیمت برایمان دو برابر می شود. لطف کنید در این مورد هم بیشتر راهنمایی کنید
ممنون خدانگهدار
ضمن تشکر از توضیح مفیدتان، مطلب ذیل بعرض می رسد:
1- بهترین حالت نمایش برنامه همان حالت معمول گوشی بوده و در صورت چرخاندن گوشی نمی توان انتظار داشت که زیبایی و نمایش برنامه به همان حالت قبلی باشد
2- نکته مهمی که دوستان باید در نظر بگیرند این است که نرم افزارمی بایست بر روی طیف گسترده ای از گوشیها نصب گردد، لذا نمی توان گرافیک و نوع نمایش را دقیقا برای همه انواع گوشیها تنظیم کرد ولی سعی شده است که در اکثریت گوشیها زیبایی مناسبی داشته باشد.
3- در خصوص آیکون پخش صوت نیز با توجه به توضیحات مورد قبلٍ، حتی اگر از کیفیت مناسبی نیز برای عکس ها استفاده گردد اما بدلیل وجود اندازه ها و گوشیهای مختلف بازهم نمی توان عکس مناسبی را ایجاد کرد.
4- در حال حاضر نمایندگی در شاهین شهر و اصفهان نداریم و دوستان می توانند از طریق سایت و قسمت "خرید پستی" اقدام به سفارش محصول نمایند.
5- خرید آنلاین هزینه مازادی ندارد یعنی خود بانک برای خرید آنلاین از شما مبلغی کسر نمی کند و تنها مبلغ نرم افزار از حساب شما کسر می شود.
سربلند باشید
با تشكر
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، در صورت امکان آدرس ایمیل خود را جهت هماهنگی با شما برای رفع این مشکل ارائه نمایید.
سربلند باشید
من گوشیم سونی اریکسون U5 Vivaz هست و هر دو نرم افزار نمایشی رو به خوبی تونستم نصب کنم. همچنین باب النعیم. در کل نرم افزار هایی که روی نوکیاX6 نصب میشن رو گوشی منم نصب مکیشن.
ولی قبل از خرید چند تا نظر داشتم گفتم به خدمتتون برسانم:
اول در scroll نرم افزار هست که چه اتوماتیک و چه دستی زیاد خوب عمل نمی کند
دوم در تغییر حالت صفحه نمایش هست که در حالت دوم بعضی مواقع صفحه از حالت عادی خود خارج می شود (خودتون باید ببینید تا منظورم رو بفهمید)
در قسمت پخش صدای قاری اگر به جای مدل پخش موجود در نسخه نمایشی 2 مدل پخش موجود در نسخه نمایشی 1 رو قرار بدید در صورتی که همان آیکون ها رو بزرگتر کنید خیلی از لحاظ گرافیکی زیباتر و بهتر بودند.
در همین قسمت پخش صدای قاری، اگر امکان موجود بودن آیه قبل و آیه بعد باشد و قسمت در حال پخش با رنگ قرمز مشخص باشد خیلی بهتر است
فعلا همین ها به نظرم رسید
منتظر نظرات سازنده ما کاربران عزیز (بعد از خرید نرم افزار) باشید!!!
بازم ممنون ان شاءالله در آپدیت های بعدی میبینمتون..!!؟
ضمن تشکر از نظرات سازنده و خوب شما، مطالب ذیل بعرض شما می رسد:
1- در خصوص اسکرول سعی خواهد شد در آینده نسبت به بهبود آن اقدام گردد.
2- منظور شما را از تغییر حالت صفحه نمایش به درستی متوجه نشدیم. در صورت امکان توضیح بیشتری ارائه نمایید.
3- در خصوص بخش مدیریت صوت با توجه به تنوع گوشیها و اندازه رزولوشن های متفاوت فقط بزرگتر کردن عکس مفید نبوده و بدین جهت از حالت جدید استفاده شده است.
4- در مورد پخش صوت و نمایش آیه قبل و بعد از آیه در حال پخش نیز مطلب پیگیری خواهد شد.
سربلند باشید
با تشکر
بله. شما پس از دانلود و نصب برنامه در رایانه می بایست آخرین بسته بروز رسانی (بسته بروز رسانی نسخه 2) را نیز دانلود و نصب کنید.
سربلند باشید