بالاخره پس از پشت سر گذاردن فشردگی فعالیتهای تولیدی این شرکت ، نسخه دوم جاوا و آندروید نرم افزار جامع قرآنی حبل المتین با عنایت به پیشنهادات و نقطه نظرات کاربران فراوان این محصول ، برای علاقه مندان به این نرم افزار آماده عرضه گردید. از امکانات شاخص این نسخه می توان به امکان انتخاب محتویات نرم افزار بصورت نامحدود ، خروجی در دو ویرایش ( JAR و APK ) یعنی سازگاری با سیستم عامل آندروید ، بهبود قلم های قرآنی و فارسی جهت سازگاری بهتر و زیباتر با گوشی های لمسی و صفحه بزرگ و ... اشاره نمود.
دوستداران و کاربران محترم نسخه 1 این نرم افزار ارزشمند و منحصربفرد می توانند توسط مراجعه به صفحه مربوطه اقدام به دانلود بسته بروزرسانی مربوطه نمایند. خواهشمند است با نظرات گرانقدر خود ما را در هرچه بارور شدن این محصول یاری رسانید.

با توجه به اینکه تبلت شما دارای سیستم عامل آندروید می باشد شما می بایست فایل apk را توسط برنامه نصب شده در رایانه ساخته و روی تبلت خود نصب کنید.
لطفا پیام خطایی که در زمان نصب مشاهده می کنید را گفته تا بهتر بتوان شما را راهنمایی نمود.
سربلند باشید
برای استفاده از نسخه آندروید حبل المتین می بایست برنامه جانبی دیگری بنام jre را نیز نصب نمایید. لینک دانلود این برنامه در صفحه اطلاعات نرم افزار " محتوی ساز کاتب" در سایت موجود می باشد.
سربلند باشید
نرم افزار بر روی اکثر این مدل ها قابل نصب می باشد.
سربلند باشید
برای گرفتن کد فعالسازی به صفحه اطلاعات حبل المین بخش "دریافت رمز عبور" مراجعه کنید.
http://mth-co.ir/hablolmatin.html
سربلند باشید
میخواستم بدونم نسخه جدید قرآن یا مفاتیح را در رسانه های دیجیتال ارائه میدهید؟
ای کاش به روز رسانی را سریعتر ارائه دهید
با تشکر
نسخه 2 حبل المتین در نمایشگاه ارائه می شود.
سربلند باشید
در قسمت جستجوی قرآن وقتی لفظی را جستجو کردی و مورد یافت شده یک مورد بیشتر نبود و آن مورد را خواستی مشاهده کنی و تفسیرش را ببینی فقط تفسیر همان آیه میآید و تفسیر آیه های قبل و بعد را نمی توانی ببینی اما اگر موارد یافت شده 2 تا یا بیشتر بود وقتی تفسیر موارد یافت شده را می بینی میتوانی تفسیر آیه های قبل و بعد هم مشاهده کنی
مثال وقتی کلمه غواش را در قران جستجو کردی مورد پیدا شده اعراف آیه 41 وقتی آیه را مشاهده میکنی و بخواهی تفسیرش را مشاهده کنی فقط تفسیر همان آیه را نشان میدهد
اما اگر موارد یافت شده بیش از یک مورد باشد دیگر این مشکل پیش نمیآید
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، در حالت جستجو مبنا براین است که همان آیه مورد نظر که عبارت در آن یافت شده است نمایش داده شود و با حرکت به چپ و راست موارد یافت شده دیگر به کاربر نشان داده شود نه اینکه بتواند بین تفسیر آیه های آن سوره حرکت کند.
سربلند باشید
1- وقتي در قسمت جستجو كلمه اي را جستجو ميكني از قسمت جستجو كه خارج ميشوي و در فهرست سوره ها وارد ميشوي همان كلمه جستجو شده در قسمت فهرست درج ميشود و مينويسد چنين سوره اي وجود ندارد مثلا در قسمت جستجو كلمه اسماعيل را جستجو كرديم و حالا كه در فهرست سوره ها وارد شديم همان كلمه اسماعيل در كادر جستجوي سوره ها وجود دارد و مينويسد چنين سوره اي وجود ندارد لطفا اين اشكال را بررسي كنيد
2- انصافا نرم افزار عالي است با امكانات عالي يك تقاضا دارم اگر امكان دارد تفسير مجمع البيان طبرسي ترجمه اش را هم به مجموعه تفاسير اضافه بفرمائيد
مورد پیگیری و در صورت اشکال تصحیح خواهد شد.
در خصوص تفسیر مجمع البیان نیز سعی خواهد شد در آینده پیگیری گردد.
سربلند باشید
با سلام من چند مشکل در برنامه میبینم که دوست داشتم به خدمتتون عرض کنم
1- برنامه برای جاوا خیلی خوبه ولی برای اندروید خیلی ضعیفه رابطه لمسی نسبت به برنامه های دیگر اندروید در حد روستا های افغانستانه
2- چهار کلید مخصوص اندروید در برنامه کار نمیکنه
3- عملکرد لمسی بر عکسه یعنی هر جا که باید بره بالا میره پایین و هروقت باید بره پایین میره بالا
4- کلید های ولوم در برنامه کارنمیکنه
5-به نظر من تم نسخه 2 زیاد جالب نیست
6- رابطه کاربری یعنی در منو خیلی ضعیفه یعنی به سختی میشه باهاش کار کرد
در کل به نظر من شما باید صورت وشکل کلی برنامه را برای اندروید تغییر میدادید
ببخشید که من اینقدر سختگیرانه صحبت کردیم من از اولین کار برای این برنامه بودم و از شما باز هم بابت ساخت آن تشکر میکنم در عین حالی که برنامه نسبت به نشخه 1 پیشرفت های زیاد قابل تو جهی داشته
ضمن تشکر از توجه شما به نرم افزار و بیان نقطه نظرات مفیدتان قطعا نرم افزار حبل المتین جای پیشرفت و بهبود دارد که سعی خواهد در آینده نسبت به افزایش کیفیت آن اقدام گردد.
سربلند باشید
1-اگر درقسمت ترجمه یک یا دو سوره کوچک را از نظر هر کدام از بزرگان معنی نمایید هم شخس بهتر میتواند انتخاب نماید وهم کیفیت کار بهتر می شود.
2- هر کدام از تفسیرها مقداری توضیح داده.
3_درمورد روزشمار اگر امکان دارد آدرس سایت را در زمانی smsارسال مینماییم حذف نموده یا برنامه را به صورتی تنظیم نموده که خودمان آن را ویرایش نموده متشکریم.
ضمن تشکر از نظرات خوبتان، سعی خواهد شد در آینده از این پیشنهادات استفاده گردد.
سربلند باشید
با تشکر
ضمن تشکر از نظر خوبتان سعی خواهد در آینده از این نظر استفاده گردد.
سربلند باشید
یه سوال داشتم چرا وقتی برنامه رو اجرا میکنیم در صفحه اول قسمت لودینگ باید چند بار روی صفحه نمایش کلیک کنیم تا وارد منوی اصلی بشه و مثل خیلی از برنامه های دیگر جاوا به صورت اتومات اون چند صفحه اول رو رد نمیکنه؟؟؟
با توجه به اینکه عده ای از کاربران تمایل داشتند تا این صفحات را بدون محدودیت زمانی مشاهده کنند از این مورد خودداری شد.
سربلند باشید
با عرض سلام و خسته نه باشید خدمت بهترین تیم نرم افزاری
(1) وقتی مثلا کلمه (رحم ) را در تفسیر جستجو می کنی هر چه کلمه (رحم ، رحمت ، رحمان ، رحمها ، ارحم ، ترحم ،یرحم و ...) را جستجو می کند آیا نمی شود فقط کلمه (رحم) را جستجو کرد و لا غیر منظورم این است جستجو دقیق گردد
(2) آیا نمی شود کلمه های پیدا شده خودشان با رنگ مثلا قرمز مشخص گردد نه اینکه کلمه در یک مربع یا مستطیل رنگی نمایش داده شود
1- ضمن تشکر از نظر شما، سعی خواهد شد در آینده جستجوی عین کلمه نیز در نرم افزار گنجانده شود.
2- با توجه به حافظه اجرایی محدود گوشی های موبایل در حال حاظر این مورد مناسب همه گوشیها نبوده اما در آینده و با پیشرفت گوشیها شاهد بهبود چنین مواردی خواهیم بود.
سربلند باشید
بسته بروز رسانی در حال رفع اشکالات گفته شده توسط کاربران می باشد و به محض آماده شدن در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
سربلند باشید
قبل از پیشنهادات از ارائه برناه های خوبتان متشکرم
پیشنهادات:
1_لطفا در محیط یاد آوری هم امکان درج یادآوری را هم قرار دهید
همچنین فهرست درختی(چند فهرست زیر مجموعه)را اضافه نمایید
اگر هم فهرست درون یادآوری بصورت یک فایل متنی شماره سوره وآیه روی حافظه قرار بگیرد عالی میشود
2_اگر در قسمت جستجو متن قرآن گزینه ای اضافه شود که بدون توجه به اعراب کلمات جستجو را انجام داد مثلا الف به جای آ-أ -إ برای جستجوی فراگیر عالیتر میشود
3_ترجمه و متن همزمان
4_استفاده خط عثمان طه در مفاتیح ولی خداییش فکری برای ذخیره با فونت کنید
5_ای کاش غیر از آپدیت این امکان را فراهم میکردید که نسخ قدیمی را با جدید تعویض میکردید مانند بعضی از همکارانتان
چون آپدیت کامل( کامل )مثل اضافه شدن قاریان جدید زمانبر است
با تشکر
ضمن تشکر از نظرات خوبتان، انشاالله سعی خواهد به مرور زمان از این موارد در بهبود کار استفاده شود.
سربلند باشید
نرم افزار حبل المتين را روي گوشي (n73) نصب كردم تمام قسمتها درست كار ميكنند ولي در موقع استفاده از صوت (قاريان ترتيل) صدا پخش نميشود جز صداي خش خش.
در ضمن پوشهي (HablolMatin_Data)را در پوشهي Others رم گوشي خود نصب كردم لطف كنيد مرا راهنمايي كنيد.
سربلندو سرافراز باشيد
در صورتي كه در زمان پخش صوت، آيه ها يكي پس از ديگري بصورت اتوماتيك مشاهده مي شوند مراحل ذيل را انجام دهيد:
الف- دقت نماييد گوشي Silent (بيصدا) نباشد و يا ميزان بلندي صداي گوشي و يا ميزان بلندي صداي در تنظيمات نرم افزار كم نبوده باشد .
ب - چنانچه مدل گوشي شما نوكيا است به بخش Setting->Profiles->Personalise گوشي رفته و گزينه warning tones را كه Off است On نماييد.
و در صورتي كه گزينه فايلهاي صوتي خارج از فايل جار را انتخاب كرده ايد، مطمئن شويد كه پوشه فايلهاي صوتي (HablolMatin_Data) را در پوشه other يا others مموري كارت خود كپي نموده باشيد.
اگر بازهم مشکل صوت شما مرتفع نگردید، در زمان ساخت فایل جار گزینه "همه محتوا داخل جار" را انتخاب کنید.
سربلند باشید
من نرم افزار رو روی گوشی ویواز نصب کردم ولی متاسفانه موقع قرائت صدا نداره
و اینکه بعضی قسمتا مثل انتخاب قاری علامت سوال میاد.
ممنون
در خصوص مشکل علامت سوال در اسم قاری ها، تنظمیاتی که در آخر متن ذکر شده است را انجام داده و مجددا فایل جار ساخته و نصب کنید.
در مورد صوت برنامه نیز، در زمان ساخت فایل جار در رایانه شاخه ای (پوشه ای) بنام HablolMatin_Data نیز ساخته می شود که می بایست پوشه مذکور را در مموری کارت گوشی خود و در شاخه other یا others آن کپی نمایید.
جهت حل علامت سوال در رایانه خود تنظیمات ذیل را انجام داده و سپس مجددا فایل اجرایی را ساخته و نصب کنید.
چنانچه ویندوز شما 7 می باشد مراحل ذیل را طی نمایید:
1- به بخش Control Panel-> Region & Language در ویندوز مراجعه نمایيد.
2- منوي کرکره ای در زبانه Formats را به Persian تغییر دهید.
3- در زبانه Administrative بخش Change System Locale ،منو کرکره ای را به Persian تغییر دهید.
4- سپس دکمه ok را فشرده و در صورت نیاز سیستم را restart نمایید .
و چنانچه ویندوز شما xp می باشد مراحل ذیل را انجام دهید:
1-به بخش Language Options& Control Panel->Regional در ویندوز مراجعه نمایيد.
2- منوي کرکره ای در زبانه هاي Regional Options و Advanced را به Farsi تغییر دهيد.
3- سپس دکمه ok را فشرده و در صورت نیاز سیستم را restart نماييد.
سربلند باشید
نسخه نمایشی برای گوشیهای اندروید نیز به محض آماده شدن در سایت قرار خواهد گرفت.
سربلند باشید
وقتی در قسمت قرائت وارد می شوی و قرائت را گوش می دهی دیگر گزینه های ( گزینه و بازگشت ) هیچ کدام کار نمی کند و اگر بخواهیم همزمان با قرائت تفسیر یا ترجمه را مشاهده کنیم نمی توانیم
البته اینها در یک صورت فعال می گردد و آن وقتی است که دکمه 0 ( دکمه تنظیمات ) را بزنی در این صورت گزینه ها فعال میگردد
در گوشی 5800 که دکمه ندارد تا بتوانی اول دکمه 0 را بزنی تا گزینه ها فعال گردد لطفا بفرمائید اشکال از کجاست
با توجه به مشکلات همزمانی پخش صوت و بازشدن منوها و غیره، برای بازگشت یا بازکردن منوها در هنگام پخش صوت می بایست ابتدا پخش صوت را متوقف کرده و سپس عملیات مورد نظر خود را انجام دهید.
سربلند باشید
ممنون
و اما پیشنهاد
1-هنگامی که قصد داشتم نرم افزار رو سفارش بدم با ذکر اندازه های حجیم (مثلا بالای 500مگابایت)منصرف شدم چون اکثر گوشیها با نرم افزار حجیم مشکل دارند ولی بعد از سوال از شما با خیال راحت سفارش دادم و الان با حجمی خیلی کم نصب شد لطفا در توضیحات سایت ذکر کنید حجم مربوط به بسته و حجم مربوط به فایل گوشی ، تا سوء تفاهم پیش نیاد و دوستان بیشتری به جمع ما بپیوندند.
2-در قسمت تقویم امکان ثبت یادداشت وجود نداشت تا با مراجعه به هر روز ، یادداشتهایی که قبلا خودمان ثبت میکنیم نمایش داده شود اگر امکانش هست پیگیری نمایید.
3-و اگر امکانش هست مانند سایر شرکتها نسخه رایانه ای هماهنگ با گوشی طراحی کنید تا کاربر امور خود را از طریق کابل یا بلوتوث بین رایانه و موبایلش هماهنگ کند ضمن اینکه تصور کار با نرم افزار در صفحه بزرگ رایانه هیجان انگیزه
ممنون از روابط عمومی بالای شما در بخش نظرات
ضمن تشکر از توجه شما به نرم افزار و پیشنهادهای خوبتان سعی خواهد شد از این پیشنهاد ها در آینده استفاده گردد.
در مورد حجم نرم افزار نیز مطلب به دوستان سایت اطلاع رسانی شده تا از در صورت صلاحدید متن توضیحات تغییر کند.
سربلند باشید
۱_
ای کاش فایل ذخیره شده ترجمه قرآن - با شماره سوره وآیه نامگذاری میشد به جای شماره صفحه مثل نسخه 1
۲_
در فایل متنی ذخیره شده بیشتر فاصله ها حذف میشود
به دوستان توضیحاتی داده شد میخواستم بدونم این مشکل حل شدنی هست یا نه
۳_
همکارانتان در ندای توحید۲ و ... امکان ذخیره متن قرآن به صورت فونت قرار داده اند این امکان در نسخه قبلی هم بود متوجه مشکل ذخیره فونت عثمان طه هم هستم
ای کاش برای ذخیره به صورت فونت فکی شود چون به صورت عکس حتی آیه های طولانی کامل ذخیره نمیشود
***نهایتش یک متن قرآن با فونت معمولی به برنامه اضافه میکنید که قابلیت ذخیره داشته باشد کمتر از یک مگ
ارزشش را دارد
مثلا متن نسخه 1 را اضافه کنید***
در ضمن با توجه به خرید برنامه های دیگر برنامه قرآن و مفاتیح شما را انتخاب کردم
با تشکر از زحماتتان
ضمن تشکر از توجه شما، مشکل ذخیره سازی با نام سوره و آیه مرتفع گردید.
در مورد حذف فاصله ها نیز مشکل برطرف گردیده است.
در خصوص ذخیره سازی متن قران در قالب متن، با توجه به مشکلات فونت عثمان طه این کار فعلا ممکن نبوده و در صورتی که نیاز به متن قرآن دارید می توانید از اینترنت جستجو کرده تا متن کامل قران به فرمت متنی را پیدا کنید.
سربلند باشید
من نرم افزار شما رو خریداری کردم و روی گوشی N8 نصب کردم
اما متاسفانه در برخی مکان ها مانند تفسیر یا ترجمه برخی حروف به صورت مربع ظاهر می شود. گوشی قابلیت فارسی دارد اما در نرم افزار به صورت زیر است
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
آیا در نمایش اسامی ترجمه ها یا تفاسیر علامت سوال مشاهده می کنید؟ یا در متن ترجمه و تفسیر این مشکل را دارید. اگر در متن ترجمه این مشکل هست لطفا نام ترجمه و شماره آیه ای که این اشکال را مشاهده نمودید ذکر کرده تا مورد پیگیری گردد.
سربلند باشید
بنده از تفسير و هر چه ذخيره ميكنم بعضي از كلمات به كلمه بعدي ميچسبد نمونه ذخيره شده را در اينجا مياورم
( در تواريخ آمده است كههمسر عزيز مصر (زليخا)هنگامي كه يوسف مالكخزائن ارض شد و حاكمبر سرزمين مصر گشت, اورا ملاقات كرد و گفت:ان الحرص و الشهوةتصير الملوك عبيدا, و انالصبر و التقوي يصيرالعبيد ملوكا, فقال يوسفقال اللَّه تعالي:)
همانطور كه مشاهده ميكنيد كلمه (كه )به كلمه (همسر )چسبيده و كلمه (مالك )به كلمه (خزائن) و مابقي كلمات كه در متن مشاهده ميكنيد اين مشكل در حبل المتين 1 وجود نداشت
ضمن تشکر از راهنمایی شما، مطلب پیگیری و اصلاح خواهد شد.
سربلند باشید
اين مشكل در حبل المتين 1 وجود نداشت
لطفا مشکل خود را با ذکر مکان دقیق ذخیره سازی توضیح داده تا بتوان شما را بهتر راهنمایی نمود.
سربلند باشید
این یعنی چه؟
چطوری میتونم محتویات برنامه را تغییر بدم.....نیاز به اتصال به اینترنت است؟؟؟ یا روش دیگه ای دارد؟!!
اگر ممکنه توضیح کامل بدین
یه نکته تو صفحه اصلی سایت سمت راست که منو بزرورسانی حبل المتین هست چرا فقط نسخه 1.6 و تفسیرالمیزان و صوت استاد شاطری قرار داده شده و نسخه 2 رو اونجا نگذاشتید؟
این گزینه زمانی استفاده می شود که شما قصد دارید ترجمه، تفسیر یا صوتی را در نرم افزار نصب شده روی موبایل حذف یا اضافه کنید.
راهنمای کامل این بخش در فایل راهنمای نرم افزار در رایانه می باشد.
اصلاحات در سایت نیز بزودی انجام میگیرد.
سربلند باشید
1- وقتي متني را ذخيره ميكني بعضي حرفها كه بينشان فاصله ميباشد آن فاصله در ذخيره برداشته ميشود و خواندن كلمه گاها مشكل ميگردد
2- بنده شخصا از اين نرم افزار خيلي استفاده ميكنم و بخاطر تك بودن اين نرم افزار و همچنين اهتمام شما عزيزان در رفع ايرادات نرم افزار جرائت كرده و پيشنهاداتي ميدهم يك پيشنهاد بخاطر رفع ايراد احتمالي در متن گوش كردن به قرائت يكي از قراء در نرم افزار و انطباق قرائت با متن ميباشد به اين طريق سريعا ميشود ايرادات احتمالي را متوجه شد
3- در آخر به خاطر زحمات شما عزيزان از شما قدر داني مي كنم
1- منظور شما در ذخیره سازی ترجمه یا تفسیر می باشد؟ در زمان نمایش متن ترجمه یا تفسیر برای هماهنگی متن با طول صفحه اصطلاحا متن تنظیم یا justify می گردد یعنی فضای خالی بین حروف قرار میگیرد. این فضای خالی در زمان ذخیره شدن محاسبه نمی شود و متن بدون تغییر در قالب فایل ذخیره می شود.
2- در خصوص انطباق متن و صوت ضمن تشکر از نظر خوبتان یکی از دوستان در حال همین امر بوده تا کوچکترین ناهماهنگی نیز برطرف گردد.
سربلند باشید
واقعا سرعت پاسخ گویی به سوالات و نظرات از سوی شما تحسین برانگیزه (12ساعت تا جواب دیروزم فاصله بود)میرم تا سفارش محصول بدم ایشالا همیشه بهترینها رو ارایه بدید.
مرسی
نتونستم لیست گوشی های تحت حمایت رو تو سایت پیدا کنم
1-با نوکیا 6120 کلاسیک با رم 1 گیگ سازگار است یا خیر؟
2-زیادی حجم بسته مربوط به فایل جداگانه صوتی است؟
3-یک بسته با یک کد فعالسازی در چند گوشی نصب میشود؟
ممنون
1- نرم افزار بر روی 6120 کلاسیک نوکیا قابل نصب می باشد.
2- زیادی حجم بسته بروز رسانی مربوط به تغییرات زیاد در فایلهای برنامه هست.
3- هر سریال نرم افزار قابل نصب بر روی 3 گوشی و روی هر گوشی به تعداد نامحدود می باشد.
سربلند باشید
لطفا در قسم صوت غير از كليد stop كليد pause راهم بگنجانيد كه بتوان قسمتي از آيه را چند مرتبه پخش كرد
اگر امكانش هست ذخيره فونت حبل المتين راهم قرار بدهيد گرچه براي ذخيره كردن لازم نيست عثمان طه باشد
ممنون
در مورد امکان pause بدلیل پشتیبانی نکردن این آیتم در بعضی گوشیها از آوردن آن خودداری شده است.
در خصوص ذخیره کردن متن قرآن در قالب فایل متنی، بدلیل استفاده از حروف خاص که در رایانه پشتیبانی نمی گردد و اینکه امکان تبدیل فونت برنامه که شبیه عثمان طه می باشد به فونت معمولی نیست نمی توان این قابلیت را در برنامه گنجاند.
سربلند باشید
اشکال در قسمت یادآوی در تفسیر
وقتی متنی را از هر تفسیر یادآوری میکنی با اسم تفسیر اثنی عشری ثبت میکند در حالی که تفسیر مورد نظر مثلا المیزان بوده لطفا بررسی گردد
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، مطلب پیگیری و رفع خواهد شد.
سربلند باشید
من نرم افزار را خریدم و نسخه بروز رسانی هم دانلود کردم و نصب کردم.
همه ی مراحل ساخت فایل APK هم انجام میدم ولی در آخرین مرحله که خود نرم افزار میخواد فایل خروجی با پسوند APK بسازه تا 88% می رود ولی در 88% Error میده.
من هم روی ویندوز XP و هم SEVEN امتحان کردم.
لطفا من را راهنمایی کنید.
ممنون.
برای ساخت فایل apk شما نیاز دارید که نرم افزار جانبی jre را نیز نصب کنید. لینک دانلود این نرم افزار در بخش محصول "محتوی ساز کاتب" در سایت قرار دارد.
سربلند باشید
ضممن تشکر از توجه شما، سعی خواهد شد از صوت این اساتید نیز استفاده گردد.
سربلند باشید
من نسخه ی 2 حبل المتین رو نصب کردم
روی گوشی LG k9500 امتحان کردم
گوشی برنامه رو باز میکنه اما وقتی به قسمت فعال سازی میرسه ارور میده not support
نسخه های قبلی هم همین ارور رو میده.
روی چند تا گوشی LG k9500 امتحان کردم اما تو هیچ کدوم جواب نداد. مطمئنم گوشی ایراد نداره
لطفا راهنمایی کنید
لطفا قبل از اجرای برنامه بلوتوث گوشی خود را روشن نمایید.
سربلند باشید
ایراد در اعراب
این برنامه با این امکانات عالی چرا در متن دقت و باز بینی ضعیف بوده واقعا برنامه قوی و در نوع خود بی نظیر ولی وقتی در متن اشکال باشه آدم مایوس میشود دوستان چند مورد را تذکر دادند بنده هم در سوره انعام آیه 14 متوجه شدم اسلم که آخرش فتحه است را با تنوین نصب آوردید آیا برای نظارت متن هم کسی را مسئول کردید
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، متن برنامه بارها مورد بررسی قرار گرفته است. اما با توجه به خاص بودن متن و نوع اعراب، گاها اشتباه نیز رخ داده است. همانطور که خود نیز اشاره کردید این اشکالات بسیار ریز بوده که دوستان با اطلاع رسانی خود ما را در رفع آنها یاری نمایند.
در خصوص بازبینی مجدد یکی از دوستان نیز مجددا در حال بررسی متن می باشد.
سربلند باشید
لطفا روز شمار را نیز به روز رسانی کنید هرچه سریعتر به خدا بهش نیاز داریم...
ضمن تشکر از توجه شما، ما نیز به دعای خیر شما نیازمندیم. خداوند همه مریضان اسلام را شفا فرماید.
سربلند باشید
بسته بروز رسانی رو دریافت کردم و در هر جا که میشد کپی کردم
اما گوشی همچین فایلی رو پشتیبانی نمیکنه
اصلا چیزی به عنوان hablol matin - data وجود ندارد
باید چکار کنم
باید کجا قرار بدم
و چگونه نصبش کنم
برای استفاده از بسته بروز رسانی مراحل ذیل را طی نمایید:
1- اصل سی دی حبل المتین را در رایانه خود نصب کنید.
2- فایل بروز رسانی را دانلود و در رایانه خود نصب کنید.
3- از طریق برنامه حبل المتین نصب شده، مانند گذشته اقدام به ساخت فایل جار نمایید.
سربلند باشید
من حبل المتین 2 را دیدم و خیلی قابل تحسین بود ولی همانطور که دوستان بارها گفته اند روی سامسونگ ویو ترجمه و تفسیر هنگ می کند لطفا اگر در بروز رسانی جدید رفع مشکل نمی شود گوشی را عوض کنم قابل توجه که نسخه قبلی با حجم 230 مگابایت هیچ مشکلی نداشت
با سپاس
ضمن تشکر از پیگیری شما، مشکل عدم نمایش ترجمه و تفسیر در گوشیهای سری wave سامسونگ در حال پیگیری می باشد. در صورت رسیدن به نتیجه کامل اطلاع رسانی خواهد شد.
سربلند باشید
اشکال در قسمت توضیحات در باره قاری
حبل المتین را روی ان 82 و ان 73 نصب کردم وقتی در قسمت قرائت توضیحات در باره قاری وارد میشوی این پیام میآید مورد استثنائی به کار برده نشده برنامه بسته شود اگر خیر را انتخاب کنی هنگ میکند
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، مطلب پیگیری و در صورت اشکال رفع خواهد شد.
سربلند باشید
با توجه به مشکل ذخیره شدن فونت شبیه سازی شده عثمان طه
درخواست اضافه شدن ذخیره متن قرآن با فونت معمولی را دارم
در پستهای قبل هم مطرح کردم با عنوان پیشنهادات
با توجه به برتامه بسیار بسیار خوبتان ولی در این ضمینه نسبت به برنامه همکارانتان ضعیف است
(با فونت معمولی)
واقعا ارزشش را دارد
در ضمن ، تنظیمات مدت زمان روشن ماندن صفحه
برای سیمبیان به عنوان شدت نور صفحه کار میکند
ممنون میشوم از پیگیریتان
ضمن تشکر از توجه شما به نرم افزار، همانطور که قبلا نیز گفته شد با توجه به خاص بودن فونت برنامه در حال حاضر امکان ذخیره شدن متن قرآن در قالب فایل متنی نیست.
در مورد نور صفحه نمایش نیز همانطور که گفتید شدت نور می باشد و جایی از مدت زمان روشن ماندن تعبیر برده نشده است، اگر جایی این مطلب را مشاهده کرده اید اطلاع دهید تا تصحیح گردد.
سربلند باشید
يك پيشنهاد در قسمت ارسال شماره مخاطب را بايد وارد كني اگر امكان دارد نرم افزار خودش داخل در مخاطبين گردد اين مورد در نرم افزار جديد جاوا توليدي كامپيوتري اسلامي نور وجود دارد
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد این مورد در آینده گنجانده گردد.
سربلند باشید
من برای دفعه سوم که خواستم روی همون گوشی نصب کنم رمز فعال سازی نمیده
چه کنم؟
irankids@gmail.com
هر سریال قابل نصب بر روی 3 گوشی و روی هرگوشی به تعداد نامحدود می توان نصب کرد.
جهت رفع مشکل خود با بخش فنی تماس بگیرید.
شماره تماس : 6067323 - 0511
(جهت ارتباط با بخش فنی در روزهای غیرتعطیل و از ساعت 9 الی 15 تماس حاصل نمایید. )
سربلند باشید
تو قسمت جستجو در متن قران کلمه "الغیث" را سرچ کردم ٢ عبارت پیدا کرد
وقتی اولی رو انتخاب کردم برنامه درحالت لودینگ هنگ کرد
گوشیم ٥٨٠٠
سربلند باشید
در مورد نور صفحه نمایش ، سوال بنده بصورت دقیقتر مربوط به آن بحثی بود که گفتید باید حتما سخت افزار گوشی از آن پشتیبانی کند . فکر کنم گفته بودید بعضی گوشی ها مثلا سامسونگ و اچ تی سی از آن پشتیبانی نمی کنند ، برای همین بنده پرسیدم اگر گوشی سامسونگ ، اچ تی سی یا ال جی آندروئیدی بخرم ، مشکل نور برایم پیش نمی آید ؟ یعنی باز هم می توانم از ثابت بودن نور صفحه استفاده کنم ؟
در مورد نمایش آیات از وسط صفحه در حین قرائت هم ، بنده n78 نوکیا را دارم و پس از بروز کردن برنامه و نصب در گوشی و وارد قرائت شدن ، چون قرائت بصورت نمایش تک آیه ای صورت می گیرد ، در بعضی مواقع در نمایش شدن آیه ، بجای اینکه آیه در ابتدای صفحه نمایش نمایش شود ، از وسط صفحه نمایش می شود یعنی بالای آیه به اندازه چندین خط فضای خالی وجود دارد .
در مورد نحوه قرائت نیز نمی شود در کنار نمایش تک آیه ای ، بدلیل اینکه گوشی های بین 3 تا 4.3 اینچی هم داریم خوب می دانید که صفحه نمایش آنها بسیار بزرگ است و فضای زیادی جهت نمایش آیات دارد و از طرفی این نمایش تعداد زیاد آیات چون حالتی بسیار نزدیکتر به یک صفحه قرآن خانگی را برای کاربر ایفا می کند خوب به نوبه خود نمایش متن قرآن را جذاب تر می کند پس نمی شود شما نیز مثل برنامه هایی نظیر ندای توحید ، از قابلیت باز شدن مدیا پلیر زیر یک صفحه کامل قرآنی هم استفاده کنید یعنی مثلا سوره بقره باز شده است ، با زدن قرائت ، بجای اجرای تک آیه ای ، مدیا پلیر زیر صفحه نمایش باز شود تا هنگام قرائت آیات بیشتری در صفحه دیده شود؟ در ضمن مثل مفاتیح آیه رنگی شود و برای تسلط بیشتر کاربر بر آیات قبل و بعد آیه مورد قرائت ، آیه مورد قرائت در وسط صفحه قرار گیرد(همواره خط مورد قرائت در وسط صفحه قرار گیرد تا کاربر بتواند هم آیات قبل و هم آیات بعد را با هم ببیند)
** در مورد نظر معنی لغت در لغات جستجو بنده نیز موافقم (خیلی جالب بود) که اگر معنی بصورت رو در رو باشد ( یعنی مثل هم اکنون لغت عربی در راست و معنی اش در مقابلش در چپ قرار گیرد) خیلی عالیست .
فعلا جهت پیشنهاد چند عنوان به تنظیمات اضافه شد:
* مدیریت قرائت ( همان قرائت پشت سرهم سوره ها ، از نو اجرا شدن خودبخودی قرائت سوره ، سه موضوع دیگر ایمیل حبل المتین 2)
* مدیریت نمایش مدیا پلیر ( اجرا بصورت نمایش تک آیه ای قرآن ، باز شدن مدیا پلیر زیر کل متن سوره / جزء /حزب / صفحه عثمان طه )
همانطور که قبلا نیز گفته شد در "کلیه گوشیهایی که دارای سیستم عامل آندروید" می باشند امکان روشن نگه داشتن نور صفحه نمایش امکان پذیر می باشد.
در خصوص نظرات خوبتان نیز مطلب پیگیری خواهد شد تا در صورت تایید و امکان در برنامه گنجانده گردد.
سربلند باشید
مشکل گوشی سامسونگ ویو s8530 کی حل میشه ؟ ما اون ورژن 1 را با حجم 120 مگ اجرا میکردیم صوت و تفسیر و ترجمه را قرار میدادیم تو یه فایل و بعد نصب میکردیم براحتی اجرا میشد , الان تو نسخه 2 تفسیر و ترجمه هنگ هست حتی زملنی که صوتها را خارج میزاریم یعنی روی مموری کارت
شما در جواب یکی از سوالهای دوستان فرمودین که حافظه برای اجرای برنامه تو گوشی ویو کم هست در صورتی که اینطور نیست و شما بهتر از ما میدونید که برای اجرای صوت به حافظه بیشتری نیاز هست تا ترجمه
فکر نمیکنید مشکل از نرم افزار باشه , چرا که نسخه 1 بسیار سریع اجرا میشد ؟؟؟
ضمن تشکر از پیگیری شما، با توجه به اینکه نرم افزار در سایر گوشیها بخوبی کار می کند احتمال اشکال در نرم افزار کم می باشد. با این حال دوستان در حال بررسی مورد می باشند.
شما می توانید شماره تماس خود را ذکر کرده تا بتوان در این زمینه با شما نیز در تعامل باشند.
سربلند باشید
با تشکر از برنامه بسیار خوبتان
پیشنهاد می شود که همانطور که در قسمت جستجو مثلا حزبی را می شود پیدا کرد .برای مطالعه آن نیز این محدوده بسته شود . مثلا اگر صوت را قصد داریم اجرا کنیم این صوت یک حزب یا جزء یا صفحه خاصی را کاملا تلاوت کرده و سپس متوقف شود.این امکان هم برای حفظ و نیز ختم قران بسیار مفید است.
التماس دعا
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد شد از این نظر در آینده استفاده گردد.
سربلند باشید
وقتی بروزرسانی حبلل المتین 2 انجام شد فایل خروجی آن در قسمت ترجمه و تفسیر و فکر می کنم هرجا فونت فارسی دارد هنگ می کند گوشی من سامسونگ wave 8500می باشد ضمنا بانسخه قدیم درست کار می کرد
ممنون
در خصوص هنگ برنامه به احتمال زیاد مشکل کمبود حافظه اجرایی در گوشی شما بوجود می آید که برای مطمئنا شدن از این موضوع می توانید شماره همراه خود را ذکر کرده تا دوستان بخش فنی با شما تماس بگیرند و مطلب را پیگیری نمایند.
سربلند باشید
ابتدا از برنامه خوبتون تشکر می کنم
من برنامه جبل المتین رو روی گوشی HTC incredible s نصب کردم. تمامی قسمت ها به خوبی کار می کنه اما هنگامی که قسمت قرآن صوتی رو به عنوان یادآوری ثبت می کنم و بعد از قسمت یادآوری بخوام اون رو دوباره اجرا کنم Force close میده و از برنامه خارج میشه.
خواهشا موضوع رو پیگیری کنید چون خیلی برام مهمه و فکر می کنم برای خیلی از دوستان هم این قسمت مهم باشه.
البته امیدوارم که نرم افزار باب النعیم رو هم برای آندورید آماده کنید چون اون رو هم توی نوکیا نصب کردم و ازش خیلی راضیم
با تشکر از برنامه خوبتون
ضمن تشکر از توجه و اطلاع رسانی شما، مطلب پیگیری و در صورت اشکال اصلاح خواهد گردید.
سربلند باشید
بابت توليد نرم افزار بسيا ر عالي حبل المتين و باب النعيم ممنونم
ولي رفع نقاط ضعف و پيشنهاداتي براي نسخه هاي بعد دارم :
نقاط ضعف:
1_نبود امكان ارسال و ذخيره كردن متن قرآن به صورت فونت همانند نسخه 1 اگر اين امكان به صورت ذخيره فونت معمولي لحاظ شود ممنون ميشوم
2_خاموش شدن صفحه گوشي(مثلا براي وصل شدن به Tv مدام صفحه خاموش ميشود و بايد صفحه گوشي را لمس كرد براي سيمبيان نهايتا 60 ثانيه) اگر گزينه اي براي روشن ماندن صفحه نمايش تا پايان ترتيل وجود داشته باشد بسيار عالي است
3_با هر بار لمس تاچ - صفحه چند خط پايين ميرود و مشكل گم كردن خط به وجود مي آيد-اگر گزينه اي براي بستن اين قابليت وجود داشت بهتر بود(براي حبل المتين 2)
4_بعد از استفاده ازگزينه جستجو امكان قرائت صفحه باز شده وجود ندارد
پيشنهادات :
1_ به عنوان پيشنهاد اگر امكان اضافه كردن متن و ترجمه قرآن بصورت همزمان (يك خط در ميان) براي درك بهتر لحاظ شود _همچنين براي باب النعيم ( وهمينطور يكبار در ميان ترتيل وترجمه صوتي) ممنون ميشوم
2_در فهرست كلمات قرآني معني لغات هم گنجانده شود
3_انتخاب صوت زيباتر و سريعتر براي باب النعيم(مخصوصا دعاي كميل عد آل يس)
4_ ارائه امكان آموزش روخواني قرآن - تجويد
5_ارئه تم و رنگ نسخ1 حب المتين به نسخ بعد
جداگانه (به علت نبود يك فرهنگ لغات مناسب) درخواست ارائه يك نرم افزار فرهنگ لغات كامل فارسي به عربي و بالعكس را دارم
با تشكر
ضمن تشکر از توجه شما و پیشنهادات خوبتان مطالب ذیل بعرض میرسد:
1- با توجه به خاص بودن متن قرآن (شبیه سازی آن به رسم الخط عثمان طه) و پشتیبانی نکردن برخی حروف آن توسط رایانه بطور عادی، امکان خروجی بصورت فایل متنی امکان پذیر نیست.
2-در خصوص ثابت ماندن نور صفحه نمایش نیز این آیتم در برنامه گنجانده شده است. منتها چون به سخت افزار گوشی وابسته می باشد در برخی گوشیها این مورد وجود ندارد. به بخش تنظیمات نرم افزار حبل المتین رفته و ببینید آیتم "نور صفحه نمایش" در آن وجود دارد یا خیر.
3- برای حرکت صفحه ای نیز با توجه به درخواست کاربران عزیز این مورد شبیه سازی گردید. با این حال بازهم مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.
4- در زمان جستجو با توجه به حرکت بین آیتم های یافت شده استفاده از قرائت باعث پیمایش آیه و سوره هایی می شود که در موارد یافت شده نیست. لذا قرائت در زمان جستجو غیر فعال گردیده است. شما می توانید مکان مورد نظر خود را در یادآوری ذخیره کرده و بعدا به آن مراجعه و قرائت را انتخاب کنید.
5- در خصوص پیشنهادت شما سعی خواهد به مرور در نسخ بعدی گنجانده شود.
سربلند باشید
تا کنون نسخه ای از حبل المتین بر روی این مدل گوشی نصب نشده اما نرم افزار روزشمار نصب گردیده است. احتمال زیاد این گوشی نیز دارای محدودیت بر روی حجم فایل جار می باشد.
برای نصب می بایست فایل jar و jad را به گوشی منتقل نموده و سپس از طریق فایل jad برنامه را نصب کنید.
سربلند باشید
من نرم افزار را نصب و فعال کرده ام .
خواهشمندم در صورتی که این نرم افزار در ویندوز موبایل 6.1 جواب میدهد ، راهنمایی بفرمایید.
برای داشتن صوت برنامه می بایست یک شاخه (فولدر) بنام other در مموری کارت خود ساخته و سپس شاخه HablolMatin_Data را به آن منتقل کنید.
سربلند باشید
** در ادامه قسمت دو پست 75 باید گفت : در نسخه 1 حبل المتین روش کارکرد تکرار اینطور بود که اگر دکمه تکرار را روی 10 تنظیم می کردیم و در هنگام پخش صوت مثلا از آیه 3 بقره شروع می کردیم و تکرار ( فلش به حالت خمیده ) را می زدیم ، از آیه 3 به بعد را با 10 بار تکرار ادامه می داد و اگر در آیه مثلا 20 با کلیک مجدد روی تکرار(فلش خمیده) ، آنرا را به حالت بدون تکرار ( فلش به حالت مستقیم یا صاف ) تبدیل می کردیم ، از آیه 20 به بعد را بدون تکرار می خواند تا زمانی که کاربر با کلیک مجددش روی تکرار ، آنرا به حالت تکرار (فلش خمیده ) تبدیل کند تا بقیه آیات با تکرار خوانده شود . این حالت را می توان در یک جمله خلاصه کرد که در هر آیه ای بودیم با تنظیم دکمه تکرار روی قاعده ی خاصی یا تعداد خاصی ، از همان آیه به بعد را با همان تنظیمات ادامه می داد .{ که یک قانون عالی برای تکرار بود } ولی تو نسخه 2 این حالت حذف شده است یعنی در قرائت آیه جدید ، تمام تنظیمات به اول بر می گردد ( که خیلی حال گیری بود)
** در حبل نسخه 1 ، یک ویژگی دیگری نیز وجود داشت که خیلی خوب بود و آن اینکه بعد از پایان قرائت یک سوره دیگر سراغ سوره بعدی نمی رفت و همانجا مبحث قرائت تعطیل می شد ، خب حقم داشت موضوع قرائت همان سوره بود نه .... ولی در نسخه 2 ، برنامه خودبخود وارد قرائت سوره بعدی می شود (خداییش هم خود این حالت و هم اون اخطار سوالش خیلی اذیت می کند ) . خوب این حالت را می توانستید به یک روش دیگری ارائه کنید مثلا در تنظیمات برنامه یک قسمت اضافه کنید با نام مدیریت قرائت که خوش بختانه دسترسی به این قسمت تنظیمات از همه جا ممکن شده و توش چند عنوان بذارید که کاربر هر یک را خواست انتخاب کند تا ادامه قرائت با آن روش صورت گیرد مثلا :
1) قرائت پیوسته سوره ها (بعد پایان قرائت هر سوره ، وارد قرائت سوره بعدی شود)
2) بعد از پایان قرائت هر سوره ، مجددا قرائت آن سوره بصورت خودکار از نو آغاز شود ومتن سوره هم از اول باز شود . پیشنهادی که قبلا ها داده شده بود . البته برای موضوع مدیریت قرائت ، عناوین دیگری هم در دست پیشنهاد است که بعدها ارائه می شود.(البته 3 تا از آنها در ایمیل حبل 2 گفته شده بود. که با این 2 تا می شود 5 حالت متفوت برای قرائت متن قرآن .
** و یک ایراد دیگر اینکه در هنگام پخش قرائت ، متن آیات نسبت به حبل 1 خیلی پائینتر آمده است یعنی در حبل 1 همه آیات از اول صفحه تایپ شده بود ولی در حبل 2 خیلی از آیات از وسط صفحه ارائه می شود .
بسیار تشکر از زحمات شما ...
ضمن تشکر از پیگیری و اطلاع رسانی شما، موارد ذیل بعرض می رسد:
1- در خصوص تکرار آیات در زمان پخش صوت مورد پیگیری و مانند حالت قبل اصلاح خواهد شد.
2- در مورد قرائت پشت سر هم سوره ها با توجه به درخواست کاربران این آیتم به شکل کنونی تغییر پیدا کرد که مطلب مجددا بررسی خواهد شد.
3- در مورد مکان نمایش آیات در زمان پخش صوت اگر مطلب را واضحتر بیان کنید بهتر می توان شما را راهنمایی نمود. در زمان پخش صوت آیات از ابتدای صفحه نمایش داده می شوند مگر آیه اول.
سربلند باشید
من اگر بخواهم اعتبار بخرم تا نرم افرار رو برای چندتا از دوستام نصب کنم باید چکار کنم راهنمایی کنید لطفا.
ظاهرا میشه تعداد اعتبارها ی نرم افزار رو افزایش داد.
مرسی.
برای افزایش اعتبار می توانید از بخش حبل المتین آیتم "افزایش اعتبار سریال" را انتخاب نموده و از طریق حساب بانکی خود اقدام به افزایش اعتبار سریال خود نمایید.
سربلند باشید
واقعا حبل المتین ۲ بسیار بهتر از یک است.
چند تا مشکل داد.
یک - دیشب من جزء ۱۰ رو میخوندم کتاب قران من جزء ۱۰ با حزب ۱۹ شروع شده اما در نرم افزار حزب ۳۷ زده بود.لطفا نگاه کنید.
دو-در نسخه یک وقتی تعداد تکرار را تعیین می کردی در هنگام پخش با کلیک بر روی تعداد تکرار می توانستی آن را کم کنی و هر وقت لازم میشد زیاد می کردی. در نسخه دو اینکار شدنی هست اما با عوض شدن ایه دوباره تعداد تکرار به تنظیمات قبلی بر می گردد.
سه- قسمت حفظ کردن قران را کم دارد انشاالله در نسخه بعدی این مورد را به نرم افزار اضافه کنید.
مرسی.
ضمن تشکر از توجه شما به نرم افزار موارد ذیل بعرض می رسد:
1- در خصوص حزب باید گفت در نرم افزار بر حسب 120 حزب موارد قرار داده شده اند که در بعضی کتب قرآن بر حسب 60 حزب می باشد.
2- در خصوص تکرار نیز مورد پیگیری و مانند حالت قبل اصلاح خواهد شد.
3- برای حفظ نیز انشاالله در زمان مناسب اقدام می شود.
سربلند باشید
در مورد مشکلی که عرض کردم(ذخیره فقط 4 خط) حافظه گوشی من خیلی زیاد و 80% آن خالیست(هر دو حافظه) بهر حال راه حل رو نگفتین؟ در آپدیت بعدی مرتفع می شود؟ چون این مسئله خیلی مهم و در ورژن قبلی نبود
ای کاش هنگام قرائت قرآن وقفه ها وجود نداشتند این تکه تکه خوندن آدم عصبی میکنه
با تشکر
اجرتان با امام حسین ع
ضمن تشکر از پیگیری شما، لازم است قبل از هر چیز یک نکته برای دوستان بییشتر توضیح دهیم.
در گوشی های موبایل ما 2 حافظه داریم. 1- حافظه اجرایی که برای اجرای نرم افزار ها می باشد و حافظه مموری کارت. بین این 2 حافظه هیچ ارتباطی نیست و هرکدام مقدار خود را دارند. مانند حافظه رم (RAM) و هارد در رایانه. معمولا حافظه مموری کارت از مقدار زیادی برخوردار بوده که اکنون شاهد مموری کارت هایی با 16 یا 32 گیگابایت نیز هستیم. اما حافظه اجرایی مقدار مشخص و کمی دارد که قابل تغییر نیست.
برنامه بر روی چند مدل گوشی مختلف تست شد که با توجه به حافظه اجرایی هر گوشی امکان ساخت متن هایی مختلفی وجود دارد و این نشانگر همان مطلب اول است که برای خروجی متن قرآن به حافظه اجرایی وابسته هستیم. با این حال مطلب بازهم مجددا مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.
سربلند باشید
1)این مشکل بسته بروز رسانی که دوستان می گند چیه ؟ از آنجا که من n78 دارم زیاد متوجه چیزی نشدم . بنده بسته جدید رو در همون روز های اول گرفتم . آیا نیاز است که بسته رو دوباره دانلود کنم ؟ یا اینکه تو جدیدش مگه چی اصلاح شده است؟ در مورد تفسیر المیزان و صوت استاد شاطری چی ؟ اصلا مشکلشون تو چی بود؟
2) گوشی های ال جی ، سامسونگ و اچ تی سی که دارای آندروئید هستند ، آیا مشکل ثابت ماندن نور صفحه نمایش را دارند ؟ یعنی این بخش از برنامه تون تو اونا کار نمی کنه ؟ یعنی فعلا که با n78 نور ثابت می ماند ، اگر بخواهم آندروئید بخرم دیگر ثابت نمی ماند ؟
3) ای کاش ، ای کاش و ای کاش پوسته ی اولیه ی حبل 1 رو بر نمی داشتید .. خوب مگه 4 پوسته ای چی میشد ؟ واقعا با اون خاطراتی داشتیم ... آه !!!!!!! ولی خداییش کار شما هم جالبه ها ! جدا می گم .. ما برای باب النعیم این همه اصرار کردیم پوسته ی حبل رو بذارید ، شما رفتید تو باب النعیم گذاشتید بعد از تو حبل حذف کردید . یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اگر یک زمانی احساس کردید که دوباره بذارید ، دمتون گرم این تغییرات رو توش بدهید :
* دقیقا و دقیقا از پوسته ی طلایی باب النعیم استفاده کنید با این تفاوت که شکل هندسی کلی کادر گزینه های آن دقیقا شکل هندسی کادر گزینه های حبل المتین 1 باشد با همان تذهیب حاشیه ای اطرافش ولی قاب دور عناوین داخل کادر ، همان قاب داخل کادر گزینه های باب النعیم باشد . پس فقط کادر گزینه های حبل و کل پوسته ی باب النعیم .. حالا من اینا رو که به شما پیشنهاد دادم ، بعد وقتی پوسته ارائه شد می بینیم اصلا یه چیز دیگه ساختید که هیچ ربطی به این توضیحات نداشت !! میگید نه حالا نگاه کنید !!!
به هر حال با تشکر از جمیع زحمات شما .....
در خصوص موارد مطرح شده مطالب ذیل بعرض می رسد:
1- در روز اول در دانلود بسته بروز رسانی اندروید مشکلی بود که مرتفع شد و فعلا نیازی به دانلود مجدد نیست.
2- در کلیه گوشی های آندروید مبحث ثابت ماندن نور صفحه نمایش گنجانده شده است و مشکلی از این بابت نیست.
3- در خصوص پوسته نیز به درخواست عزیزان از پوسته جذابتر و بروز تری استفاده گردید.
سربلند باشید
با تشکر فراوان و عرض خسته نباشید
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
بنده این نسخه را بر روی گوشی نوکیا مدل 6303 نصب کردم.در قسمت صوت برنامه با این خطا مواجه می شوم((تلفن همراه شما قادر به پخش این فایل صوتی نمی باشد))
لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر
یا علی مدد
متاسفانه گاها دیده می شود که در برخی از گوشیها امکان پخش فایل صوتی نمی باشد. این مورد به سخت افزار گوشی مربوط می باشد. برای تست کاملتر، لطفا در زمان ساخت فایل جار گزینه "فایلهای صوتی داخل جار" را انتخاب کرده و در این حالت برنامه را نصب و استفاده کنید.
سربلند باشید
تفسير الميزان با نسخه ي جديد هم خواني ندارد ...
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، بزودی نسخه تصحیح شده بسته المیزان در سایت قرار داده می شود.
سربلند باشید
با سلام و خدا قوت و آرزوی قبولی طاعات
در قسمت جستجو وقتی موارد متعدی یافت می شود، برای رفتن به مورد بعدی وقتی صفحه را به سمت چپ یا راست حرکت میدهیم پس از چند بار حرکت، گوشی هنگ میکند.
تذکر:
این تست در قسمت تفسیر، و در گوشیهای نوکیا n97 مینی و c7 که هر کدام حد اقل 5 گیگ فضای خالی داشتند انجام گرفته است.
موفق باشید
سربلند باشید
نرم افزار حبل متین یک اشکال بزرگی که دارد اینه که قسمت مربوط به حفظ کردن قرآن ندارد.
و قلم کوچکی دارد.
مراحل ان پشت سر هم می باشند و مدام باید بازگشت و ... زد.
قران برای فال گیری نیست خواهشا قسمت فال را در نخس بعدی حذف کنید.
با تشکر
ضمن تشکر از توجه شما، موارد ذیل بعرض می رسد:
1- بحث حفظ یک مبحث تخصصی می باشد که می بایست ابتدا اطلاعات لازم در این زمینه جمع آوری گردد.
2- قلم قرآن در نسخه جدید (بسته بروز رسانی 2) بسیار بزرگ می باشد. شما می توانید از منوی داخل نمایش متن قرآن اقدام به بزرگتر کردن قلم قرآن نمایید.
3- بخش استخاره برای فال گرفتن نبوده و قطعا به درخواست کاربران عزیز گنجانده شده است.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات شما
ضمن عذرخواهی!
من چند بار توضیح دادم ولی شما قبول نکردید
1-هنگام انتخاب "نمایش ترجمه" نرم افزار هنگ میکند.!!!!!!!!!
2-هنگام انتخاب "نمایش تفسیر" نرم افزار هنگ میکند.!!!!!!!!!
3-هنگام انتخاب "استخاره" نرم افزار هنگ میکند.!!!!!!!!!
ضمنا مشکل نمایش علامت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جای نام مترجم و قاری و... با راهنمایی شما رفع شد که بابت این کمال تشکر رو دارم خواهشمند است موارد بالا را نیز پیگیری نمایید.
----لطفا نفرمایید ""با توجه به ارتقاء نرم افزار و افزایش امکانات طبیعی است که سرعت نرم افزار نسبت به نسخه قبلی کمی پایین تر باشد. مانند ویندوز 7 که برای نصب به حافظه بیشتری نیاز دارد""یا""در خصوص هنگ در برنامه نیز به احتمال زیاد بازهم مشکل کمبود حافظه اجرایی در گوشی شما بوجود می آید "" چون که گوشی به قدرتمندی Wave S8500
با حافظه جانبی 16GB که تمام تنظیمات نصب گوشی روی حالت استفاده از حافظه جانبی است و 15GB فضای خالی داره که بعد نصب هم بشه 14GB باز هم کم نیست که به خواهد هنگ کنه !!!!!!!!!
ضمنا در نسخه قبلی با اینکه تمام فایل های صوتی داخل فایل Jar بود و حجمی حدود 230MB
داشت کوچکترین هنگی نمی کرد!!!!!!!!
باز هم ببخشید ضمن تشکر از راهنمایی های قبلیتان
ضمن تشکر از پیگیری شما، لازم است قبل از هر چیز یک نکته برای دوستان بییشتر توضیح دهیم.
در گوشی های موبایل ما 2 حافظه داریم. 1- حافظه اجرایی که برای اجرای نرم افزار ها می باشد و حافظه مموری کارت. بین این 2 حافظه هیچ ارتباطی نیست و هرکدام مقدار خود را دارند. مانند حافظه رم (RAM) و هارد در رایانه. معمولا حافظه مموری کارت از مقدار زیادی برخوردار بوده که اکنون شاهد مموری کارت هایی با 16 یا 32 گیگابایت نیز هستیم. اما حافظه اجرایی مقدار مشخص و کمی دارد که قابل تغییر نیست.
در گوشی های سامسونگ تنظمیات پیشرفته ای وجود دارد که در آن میتوان حافظه تخصیص داده شده به برنامه های جاوا را افزایش داد. لطفا کد *#197328640# را در گوشی خود اجرا نموده تا بتوانید به این تنظمیات دسترسی یابید.
در خصوص مشکل شما مطلب در حال پیگیری است که اگر اشکالی یا نکته ای وجود دارد برطرف گردد.
سربلند باشید
استاد معیقلی
استاد یاسر بن راشد الدوسری
مخصوصا استاد السديس
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد این موارد نیز به مرور زمان اضافه گردد.
سربلند باشید
ضمن تشکر از پیشنهاد شما، سعی خواهد از صوت این استاد نیز استفاده شود.
سربلند باشید
برام ایمیل کنید ممنون می شم sdf8258@gmail.com
لینکها بررسی و مشکلی مشاهده نشد. لطفا مجددا اقدام به دانلود نمایید.
سربلند باشید
در حال حاضر نیازی به این مورد نیست. تا زمانی که چند ایراد جزئی که دوستان گفته اند برطرف شود و بسته بروز رسانی مجددا در سایت قرار داده شود، در آن زمان می توانید دوباره بسته بروز رسانی را دانلود نمایید.
سربلند باشید
با توجه به اندازه عرض بزرگ گوشیها در زمان چرخش و نامناسب بودن ساخت بخش مدیریت پخش صوت بصورت تمام عرض صفحه، از بزرگ کردن این آیتم خودداری شده است.
سربلند باشید
در نسخه قبلی حبل هر مقدار از آیات را که انتخاب می کردید ذخیره می شد اما در نسخه جدید محدود است و فقط 4 خط ذخیره می شود با همان فرمت عکس
ضمنا در نسخه قبلی اندازه قلم ریز تر هم می شد که بهتر بود
ای کاش متن ایه و ترجمه با هم رویت می شد
با تشکر التماس دعا
در خصوص مطالب گفته شده مطالب ذیل بعرض می رسد:
1- بخش ذخیره سازی متن قرآن در قالب عکس به حافظه اجرایی گوشی وابسته می باشد. با توجه به افزایش امکانات برنامه و در نتیجه استفاده از حافظه بیشتر توسط نرم افزار ممکن است برنامه حافظه کافی برای ذخیره سازی را به دست نیاورده و نتواند به طور کامل متن های طولانی را ذخیره کند.
2- در خصوص قلمها، با توجه به نظر اکثریت کاربران برای درشت تر شدن قلمها این مطلب صورت گرفته است.
3- همزمانی متن آیه و ترجمه با توجه به کمبود وقت در برنامه پیاده سازی نشد.
سربلند باشید
بنده نرم افزار حبل المتين را قبلا خريداري كردم ولي متاسفانه الان سي دي را گم كردم قبلا نرم افزار را در سيستم نصب كرده بودم ولي بعد پوشه حبل المتين را از محل نصب تغيير دادم و در پوشه ديگر قرار دادم كه در دفعات بعد ديگر به نصب نياز نداشته باشد البته در همان پوشه ميتوانم برنامه را راه اندزي كنم و فايل جار بسازم ولي الان كه اپديت نسخه 2 را تهيه كرده ام در زمان اجرا آپديت مي گويد نرم افزار حبل المتين در سيستم نصب نمي باشد لطفا ابتدا نرم افزار را نصب كنيد البته من پوشه مورد نظر را در پوشه برنامه ها در درايو سي قرار دادم ولي نتيجه اي نداشت آيا براي مشكل بنده راحلي وجود دارد
محتويات پوشه HablolMatin عبارت از Data HablolMatin hm.dll hmw.dll ويك چيزي بنام Update بود كه من آنرا پاك كردم فكر ميكردم مشكل از اون
با توجه به اینکه مسیر نصب برنامه در رایانه شما حذف گردیده است بسته بروز رسانی نمی تواند کار خود را به درستی انجام دهد.
برای حل مشکل خود با بخش فنی شرکت تماس حاصل نمایید.
سربلند باشید
خیر این نرم افزار دارای محدودیت زمانی نمی باشد.
سربلند باشید
اینجانب نیاز زیادی به مطالب حدیثی با سند معتبر در موبایل دارم .
لطفا نرم افزارهای حدیثی را هم مثل حبل المتین و باب النعیم تولید کنید .دعاگویتان هستیم با تشکر
ضمن تشکر از توجه شما، مطلب به مدیریت جهت بررسی منتقل خواهد شد.
سربلند باشید
همین جا اعلام کنید یا به ایمیل سایت ارسال کنید.
سربلند باشید
با سلام و خدا قوت و قبولی طاعات
آن چه به نظر میرسد در دو برنامه قابل تحسین حبل المتین و باب النعیم، دقت کافی در محتوای برنامه نشده و متأسفانه متن این دو برنامه دارای ایرادهایی، مانند ایراد اعرابی است. کار شما مانند آن را میماند که بدون توجه به مظروف، تمام همت در تزیین ظرف معطوف شود. این حقیر پس از ارائه نسخه دوم حبل المتین و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان، برای اینکه در همه جا فرصتی دست داد به تلاوت قرآن بپردازم، برنامه حبل المتین را به عنوان قرآن همراه انتخاب نمودم و به خواندن آن پرداختم و پس خواندن سوره بقره، به خاطر وجود اشکالات اعرابی از ادامهی آن صرف نظر کردم. اشکالاتی که از نظر این حقیر در سوره بقره بود از این قرار است
1- آیه 126 « بلداً » تنوینش وجود ندارد.
2- آیه 150 « لأتم » اعراب زیادی دارد.
3- آیه 182 « جنفاً » تنوینش وجود ندارد.
4- آیه 217 « اصحاب » ، نوشته شده «اصح ب».
5- آیه 229 « فامساکُ بمعروف»، ضمهی کاف حذف شده و قلب به میم شدن تنوین باعث نمیشود که کاف بدون حرکت بماند.
6- آیه 259 « یحی » یک یاء کم دارد. آن یا به یکی از این دو حالت باید به آن اضافه شود:
الف. یحیی ب. یحی ی
7- آیه 263 «مغفرةٌ » تنوینش حذف شده.
در آخر خواهش میکنم که متن قرآن نرم افزار توسط افراد خبره بازبینی شود. نکند خدای ناکرده به جای شفاعت قرآن، مورد شکایت آن قرار گیرید.
و السلام
با تشکر فراوان از نرم افزارهای خوب شما
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، قطعا در تولید نرم افزار هم ما به محتوای صحیح و درست توجه داریم هم به زیبایی و کارایی برنامه. در مورد محتوا و خصوصا قرآن، متن آن چندین بار مورد بازبینی قرار گرفت تا اشکالی خاصی در متن نباشد اما با این همه به دلیل خاص بودن کار دیده شده که گاها اعراب در بعضی جاها درست نشده اند که از کلیه کاربران عزیز تقاضا داریم در صورت دیدن چنین مواردی آنها را اعلام نموده تا سریعا رفع گردد. در این خصوص یکی از دوستان نیز مجددا در حال بررسی می باشد.
سربلند باشید
با تشکر از پاسختان
یک مشکل دیگه ای هم بود
هنگامی که می خواستم برنامه را ریجستر کنم ، گزینه دستی را انتخاب کردم.
وهنگام وارد کردن کد موبایل، یک بار کد اشتباه وارد کردم و یک بار هم کد صحیح گوشی خودم را.
و حالا 1 بار از از دفعات نصب بدون استفاده از بین رفته.
آیا میشه کاری کرد؟
با تشکر فراوان
لطفا شماره همراه خود را اعلام نموده تا مسئله پیگیری شود.
سربلند باشید
من این برنامه رو از نمایشگاه قرآن امشب تهیه کردم ولی بعد از نصب و هنگام اجرای نرم افزار ،در مرحله اول ساخت فایل نصب، هیچ کدام از قاریان و ترتیل ها و ترجمه ها و ... برای انتخاب نمایش داده نمی شوند. و هنگام شروع برنامه و هنگام انتخاب گزینه "بعد" با پیغام file access denied مواجه می شوم و هنگام کلیک بر روی OK ، آن مرحله بدون هیچ گزینه ای برای انتخاب ظاهر می شود.
من ای نرم افزار را روی دو سیستم عامل win 7 64bit &win 7 48bit امتحان کرده ام.
لطفا سریعا بررسی شود و لطفا نتیجه را به آدرس زیر مخابره کنید. با تشکر فراوان
rn7two@gmail.com
متاسفانه ویندوز 7 اجازه دسترسی به فایلهای برنامه را نمی دهد. برای رفع این مشکل لطفا نسخه نصب را از روی رایانه خود حذف نموده و مجددا اقدام به نصب در رایانه خود نمایید با این تفاوت که در زمان مشخص کردن مسیر نصب برنامه یک درایو دیگر را انتخاب نمایید، یعنی در درایوی که ویندوز در آن نصب می باشد برنامه را نصب نکنید.
سربلند باشید
هنوز نسخه اصلاح شده جدید جایگزین نگردیده است، لطفا مدتی صبر کنید تا در صورت وجود اشکالات دیگر همه بطور کلی مرتفع شوند.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات شما
گوشی من Samsung Wave S8500 با CPU 1GHz
1-همان طور که گفتم در مورد تغییر اندازه قلم ها در بخشی که متن سوره در حال نمایش است و کوچکترین نوع نمایش قلم بعد از از مسیر "گزینه ها>امکانات>تغییر اندازه قلم ها " که با انتخاب اول اندازه قلم نمایشی بزرگتر می شود و در انتخاب بعدی که باید باز هم بزرگتر شود یا به حالت کوچک اولیه برگردد عمل نمی کند و با انجام یک بار در همان سایز باقی ماننده و قابل تغییر نمی باشد.مگر مجدد نصب شود.
2-در مورد هنگ کردن و ماندن در صفحه ی"در حال بارگذاری" که روند بارگذاری نشان می دهدبعد مدت طولانی هم به پایان نمی رسد و باید از قسمت Task Manager گوشی و برنامه های باز برنامه را بست تا خارج شود ومجددا باز کرد که این مشکل در چند انتخاب اول (چه انتخاب سوره ها ،تنظیمات ،آخرین یاداوری ها ،..)به وجود نمی آید ولی مثلا در انتخاب سوم چهارم مثلا انتخاب "استخاره" هنگ می کنه وباید برنامه را بست.(نسخه ی جدید انقدر هنگ میکنه که من از همان نسخه ی قبلی که مشکلاتی در لمس هم داره ، استفاده میکنم)
3-در مورد تعداد قلم ها در بخش انتخاب قلم های فارسی و عربی در بخش تنظیمات برای هر زبان فقط دو فونت وجود دارد که تقریبا مشابه هم اند که اگر متنوع تر بود جالب تر می شد.
ضمن تشکر از توضیحات خوب شما، با توجه به مطالب بیان شده نکات ذیل بعرض می رسد:
1- در برنامه برای هر نوع فونت قرآن 5 اندازه مختلف قرار داده شده است که در اولین اجرا اندازه متناسب با گوشی تنظیم می گردد. در صورت نیاز به اندازه بزرگتر کاربر می تواند از طریق منوی داخل صفحه نمایش متن قرآن اقدام به بزرگتر کزدن فونت نماید همانطور که شما نیز اینکار را انجام دادید. اما باید دقت داشته باشید که هرچه اندازه قلم بزرگتر شود حافظه بیشتری را نیز نیازمند است که در اندازه آخر یا همان اندازه 5 به احتمال زیاد گوشی شما حافظه کافی در اختیار برنامه قرار نداده و برنامه با مشکل مواجه می شود.
2- در خصوص هنگ در برنامه نیز به احتمال زیاد بازهم مشکل کمبود حافظه اجرایی در گوشی شما بوجود می آید که برای مطمئنا شدن از این موضوع می توانید شماره همراه خود را ذکر کرده تا دوستان بخش فنی با شما تماس بگیرند و مطلب را پیگیری نمایند.
3- در خصوص تعدد قلم ها نیز با توجه به سنگین شدن فایل اجرایی و عدم نصب بر روی برخی گوشیها از اینکار صرفنظر گردید.
سربلند باشید
بله پیگیری گردید. تشکر از اطلاع رسانی و پیگیری جنابعالی.
سربلند باشید
نسخه نمایشی جدید نیز در حال تکمیل می باشد و به محض آماده شدن در سایت قرار داده می شود.
سربلند باشید
1-چرافقط برای 3گوشی امکان استفاده داره امکان استفاده ی بیشتراست چطور
2-برنامه را روی گوشی نصب کردم فعال سازی روهم انجام دادم ولی صداهارونمی خونه اصلا صداروپیدا نمی کنه که بخونه (Hablolmatin-dataداخلش هست ولی پیدانمیکنه)
باتشکر
1- در صورت نیاز به نصب بر روی گوشی های بیشتر می توانید از طریق سایت سریال خود را افزایش اعتبار دهید.
2- برای پخش صوت می بایست پوشه HablolMatin_Data را در شاخه other یا others مموری کارت خود کپی نمایید و در صورت نداشتن این پوشه ها یک پوشه بنام other یا others در مموری کارت خود ساخته و پوشه HablolMAtin_Data را به آن منتقل کنید.
در راهنمای داخل سی دی مراحل بطور کامل شرح داده شده است.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات شما
1- فونت ها بهبود یافته اما اگر برای قلم های عربی و فارسی علاوه بر تغییر اندازه قلم ها قلمهای متنوع بیشتری قرار دهید بهتر هم می شود.
2-استفاده از فونت های زیبای عربی مثل عثمان طه و ...بسیار جالب خواهد بود.
با تشکر فراوان.
ضمن تشکر از پیشنهادات خوب شما، مطالب ذیل بعرض می رسد:
1- همانطور که قبلا نیز گفته شده است امکان استفاده از فونت دقیق عثمان طه در برنامه های جاوا امکان پذیر نمی باشد که ما سعی کرده ایم در حد توان فونت برنامه را به فونت عثمان طه نزدیک کنیم.
2- در بخش تنظمیات برنامه امکان تغییر نوع فونت نیز وجود دارد که می توانید جهت تغییر نوع فونت قرآنی یا فارسی به تنظمیات برنامه مراجعه کنید.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات و پاسخ گویی شما
من آبدیت قبل از این رو دانلود کردم که در آن اشتباهات اعرابی و قرائت سوره ی توبه اصلاح شده بود و بعد از ساخت فایل Jar ان هم با صوت ترجمه و قرائت داخل فایل و سنگینی فایل نصب سرعت نرم افزار قابل قبول بود و قسمت های مختلف نرم افزار به سرعت بارگذاری می شد ولی در این ابدیت اخری با وجود :
1-زیبای بیشتر محیط نرم افزار و فونتها و اعراب
2-بهبود در صفحه کلید های مجازی
3-رفع مشکلات جستجو وارتقای آن
4-افزوده شدن امکان بسیار جالب و قابل توجه انتخاب تمام قاری ها ترجمه ها و...و قرار دادن آنها در نرم افزار آن هم در خارج از فایل
4-بهبود و ارتقا لمسی وسازگاری با صفحه نمایش ها با رزولیشن بالا 480*800
5-پوسته گرافیکی انتخاب رنگ قلم ها و ...
اما بعد ساخت فایل Jar باوجود سبکتر بودن فایل و حتی بیرون بودن تمام فایلها از Jar باز هم درهنگام کار با نرم افزار در بارگذاری قسمت های مختلف خیلی زودتر هن می کند و در همان صفحه "در حال بارگذاری"می ماند وباید نرم افزار را بست.
البته چندمشکل در ابدیت جدید
1-مشکل در هنگام تغییر اندازه قلم ها
2-نمایش فهرست ترجمه ها و قاریان ومفسران به صورت علامت ؟؟؟؟
3-در هنگامی که نرم افزار را روی حرکت خودکار یا قرائت می گذاریم بعد از مدت کوتاهی گوشی به حالت Standby رفته صفحه گوشی خاموش می شود و نرم افزار از کار می ایستد (مثلا اگر بخواهد یک جزء را بخواند بعد چند ایه به حالت Standby می رود)که برای جلوگیری از این کار باید مدام صفحه گوشی رو لمس کنی تا به حالت Stanby نرود که اصلا جالب نیست.
ضمن پوزش از طولانی شدن متن خواهشمندم برسی نمایید.
با تشکر فراوان.
ضمن تشکر از توجه شما، نکات ذیل بعرض می رسد:
1- با توجه به ارتقاء نرم افزار و افزایش امکانات طبیعی است که سرعت نرم افزار نسبت به نسخه قبلی کمی پایین تر باشد. مانند ویندوز 7 که برای نصب به حافظه بیشتری نیاز دارد.
2- در خصوص هنگ نرم افزار نیز اگر نوع و مدل گوشی خود را ذکر نمایید و قسمتی از برنامه که هنگ می کند را بیان کنید بهتر می توان مورد را پیگیری نمود.
3- در هنگام تغییر اندازه قلم ها چه مشکلی وجود دارد؟ لطفا کاملتر بیان کنید.
4- در خصوص نمایش علامت سوال در لیست ترجمه در موبایل، مطلب پیگیری و اصلاح شد. برای رفع این مشکل می بایست تنظیمات فارسی ویندوز خود را انجام دهید که مراحل در پایان توضیح داده خواهد شد.
5- در خصوص خاموش شدن صفحه نمایش نیز در بخش تنظمیات گزینه ای جهت روشن نگه داشتن صفحه قرار داده شده است که کاربران به دلخواه می توانند آن را فعال یا غیر فعال نمایند. نکته اینجاست که این آیتم در همه گوشی ها پشتیبانی نشده و ممکن است در برخی گوشیها مانند سامسونگ یا htc نباشد که دیگر از حیطه برنامه نویسی خارج می باشد.
جهت حل علامت سوال در رایانه خود تنظیمات ذیل را انجام داده و سپس مجددا فایل اجرایی را ساخته و نصب کنید.
3- در زبانه Administrative بخش Change System Locale ،منو کرکره ای را به Persian تغییر دهید.
2- منوي کرکره ای در زبانه هاي Regional Options و Advanced را به Farsi تغییر دهيد.
سربلند باشید
ضمن تشکر از جناب آقای جوان از پاسخشان در مورد جستجوی در قرآن، با توجه به اینکه جستجوی در متن قرآن مورد نیاز اینجانب می باشد لذا
1- در صورت امکان خواهشمندم در بخش جستجو، کلمات با رسم الخط متعارف یعنی کلمه "الشیطان" به همین صورت نه رسم الخط عثمان طه مانند کلمه "الشیطن" و بدون لحاظ نمودن اعراب قابل جستجو شوند.
2- در قسمت جستجو اگر یک کلمه خاص و یا چند کلمه با اعراب مختلف انتخاب شود متاسفانه جوابی دریافت نمی شود.
3- اینجانب یک نسخه از نرم افزار ارزشمند حبل المتین را خریداری نمودم و با پرداخت مبلغی تعداد موارد نصب آنرا تا شش مورد افزایش دادم آیا میتوانم مجدداً با پرداخت مبلغی تعداد را باز هم افزایش دهم یا باید یک نسخه دیگر خریداری نمایم؟. با تشکر فراوان
ضمن تشکر از پیگیری شما، در خصوص بخش جستجو مطلب بررسی خواهد شد تا بتوان راه حل مناسبی اتخاذ گردد تا هم شما و هم دیگر دوستان کارایی بهتری داشته باشند.
اما در ادامه نکات ذیل بعرض میرسد:
1- در بخش جستجو سعی شده است که بعضی حروف خاص با حروف معمولی تطبیق داده شوند. مانند الف کوچک با الف معمولی که کلماتی مانند شیطان به رسم الخط عثمان طه براحتی قابل جستجو باشند.
2- در زمان جستجو اعراب بصورت خودکار درنظر گرفته نمی شوند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
3- در خصوص اشکال در جستجو اگر کلمه خاصی که در خصوص آن جوابی دریافت نمی کنید را ذکر کنید بهتر میتوان مورد را پیگیری نمود. و همچنین در خصوص انتخاب چند کلمه با هم دقت داشته باشید که می بایست گزینه جستجو "یا" را انتخاب کنید تا همه گزینه های یافت شده لیست گردد.
4- در خصوص افزایش اعتبار محدودیتی وجود ندارد.
سربلند باشید
09138095711
سربلند باشید
به نظر میرسد در بخش جستجوی کلمات در متن قرآن مشکلی وجود داشته باشد.
بطور مثال اگر شما بخواهید کلمه "شیطان" را در متن قرآن جستجو کنید اگر عین کلمه "شیطان" را درج و جستجو کنید جواب نمی گیرید و لی اگر کلمه "الشیطن" را جستجو کنید چند مورد به شما ارائه میشود. البته باید ال و لام هم در ابتدا گذاشته شود در غیر این صورت جوابی ارائه نخواهد شد . این مشکل به این دلیل به وجود آمده که شما از رسم الخط عثمان طه استفاده کرده اید. این موضوه به این معنی است که ما باید قبل از جستجو کلمه ابتدا بدانیم که کلمه با رسم الخط عثمان طه چگونه نوشته می شود بعد آن کلمه را جستجو نمایید. قبول کنید که این روش بسیار سخت و مشکل است و عملاً جستجو را بلا اثر می نماید. برای رفع پیشنهاد می نمایم از رسم الخط مندرج در قرآنهای ترجمه آیت اله مکارم شیراز استفاده نمایید. با تشکر
ضمن تشکر از نظر شما، یکی از مواردی که بسیاری از کاربران آنرا تقاضا نموده اند نمایش متن قرآن با رسم الخط عثمان طه می باشد که ما سعی کردیم در حد توان خود این کار را انجام دهیم. مطلب بعد اینکه کلمه شیطان در هر رسم الخطی که باشد الشیطان نوشته می شود و این یکی از قواعد عربی می باشد.
سربلند باشید
ببخشید نمیدونم سوال مسخره ایه یا نه
برای نصب بروز رسانی باید برنامه شماره یک روی گوشی باشه و سه تا بسته بروز رسانی قبلی هم باشه، بعد ما بیایم این شماره دو رو بریزیم روی موبایل؟
موبایلی که برای اولین باره میریزیم هم باید اول قبلی ها رو بریزیم بعد اینو؟
ممنون
برای استفاده از بسته بروز رسانی مانند دیگر برنامه ها باید بصورت ذیل عمل کنید:
1- نسخه اصلی برنامه را از روی سی دی در رایانه خود نصب کنید.
2- اگر تفسیر المیزان و استاد شاطری را نیز دانلود نموده اید ابتدا آپدیت تفسیر المیزان و سپس ترتیل استاد شاطری را نصب نمایید.
3- در نهایت بسته بروز رسانی نسخه 2 را نصب کنید. (به بسته های قبلی مانند 1.5 نیازی نمی باشد)
4- مانند قبل برنامه حبل المتین را در رایانه اجرا و محتوای دلخواه خود اعم از ترتیل، ترجمه و تفسیر را انتخاب و فایل جار را تولید کرده و بر روی گوشی خود نصب نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر به راهنمای داخل برنامه مراجعه کنید.
سربلند باشید
من که دانلود کردم
لینک ها مشکلی ندارند. ممکن است به دلیل ترافیک بالای سایت شما نتوانسته باشید دانلود را انجام دهید که می توانید در ساعات دیگری اقدام به دانلود کنید.
سربلند باشید
برنامه بدون هیچ مشکلی بر روی گوشی C5 قابل نصب می باشد. احتمال زیاد مشکل از گوشی شما باشد. یکبار گوشی خود را خاموش و روشن نمایید و مجددا اقدام به نصب کنید.
سربلند باشید
لینکها آزمایش شد مشکلی وجود نداشت
با تشکر
روی گوشی های نوکیا ان97 ،ان95 ، ای 72 و ای 5 در نسخه خارج از فایل جار مجوز دسترسی به داده های شخصی قابل تنظیم نیست و حسابی اعصاب خورد کنه هرچند در ان 97 و ان 95 این مساله با سوال اولین بار قابل حله اما لازم هست تمامی صوت ها یک بار باز و اجازه اولیه داده شوند در حالی که اگر تفاسیر و ترجمه ها هم خارج از فایل جار ایجاد شوند سختی دو چندان خواهد شد..
در گوشی ای5 و ای 72 هم گزینه یک بار سوال کن در تنظیمات وجود ندارد و ناچار به ساخت فایل با 2 صوت شدم، و البته مشکل کار نکردن صفحه کلید در این گوشی ها ظاهرا قرار نیست از طرف شما مرتفع بشه..
در گوشی ان 8 مشکل خاصی مشاهده نشد.
اما در نسخه آندروید(گلکسی اس2) مشکلاتی از جمله عدم ذخیره تنظیمات اندازه فونت، هنگ کردن گاه و بی گاه برنامه هنگام بالا آمدن و همچنین عدم نمایش نتایج درست از جستجو از مشکلات مشاهده شده توسط اینجانب بود.
چند پیشنهاد کاربردی داشتم که یکی استفاده از صفحه کلید اصلی گوشی و همچنین گرفتن متن از کلیپ برد خود گوشی هست که به بهتر شدن جستجو کمک میکنه، پیشنهاد بعدی در مورد ترجمه گویا هست که کاش میشد از صدای استاد کبیری هم استفاده کنید که ترجمه گویای خوبی دارند ضمن اینکه منتظر بودیم شرایطی بوجود بیاد که بشه صوت و ترجمه قرآن رو پشت سر هم شنید و دید...
پیشنهاد بعد هم استفاده از یک کتاب مثل راهنمای استخاره در قسمت استخاره است که البته شاید آنچنان هم حیاتی نباشد اما یقینا صدای استاد کبیری و رفع عیوب مذکور در موفقیت بیش از پیش حبل المتین نقش اساسی خواهد داشت.
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین خسته نباشید خدمت شما و همه همکارانتان از شما التماس دعای خیر دارم...
ضمن تشکر از تست برنامه و اطلاع رسانی که نمودید. در خصوص موارد گفته نکات ذیل بعرض می رسد:
1- همانطور که شما نیز در تست بیان کردید هر کاربری می بایست با توجه به گوشی خود اقدام به ساخت برنامه با یکی از روش های گفته شده نماید. و اگر کاربری بخواهد با گوشی قدیمی اقدام به ساخت در حالت بهترین نماید حتما به مشکل خواهد خورد.
2- در حالت کلی برای انتخاب صوت محدودیتی وجود ندارد و هر کاربری با هرمدل گوشی می تواند به تعداد دلخواه صوت انتخاب نماید چون در داخل برنامه نیازی به بازکردن همه صوت ها در یک زمان نیست.
3- در خصوص استفاده از صفحه کلید در گوشیهای سری E نوکیا مانند E5 و E72 دوستان دقت کنند که برنامه های جاوا امکان خواندن صفحه کلید کامل را ندارد و باید به روش ذیل از صفحه کلید استفاده کنند :
آخرین دکمه سمت چپ و پایین گوشی خود را (که به شکل فلش مورب یا مربع مورب می باشد) را نگه داشته و سپس با اعداد صفحه کلید خود کار کنند تا مانند گوشیهای معمولی قادر به تایپ در برنامه باشند.
4- در خصوص نسخه اندروید نیز مشکلات پیگیری خواهد شد. در مورد جستجو اگر مطلب را واضحتر بیان کنید بهتر می توان مورد را پیگیری کرد، اینکه منظور شما جستجو در قرآن بوده یا ترجمه و تفسیر و اینکه جستجو در خصوص کدام کلمه درست نبوده است.
5- در خصوص استخاره نیز با توجه به خاص بودن مطلب و اینکه این مورد باید توسط اهل فن تعبیر شود از قرار دادن کتاب معذوریم.
سربلند باشید
با توجه به اینکه در گوشیهای اندروید مشکل مجوز گرفتن مانند برنامه های جاوا وجود ندارد و مشکلاتی در نصب در صورت سنگین شدن apk پیدا می کنند لذا بهترین شکل خروجی "همه محتوا خارج از فایل" است.
سربلند باشید
لینک دانلود شما بدلایل فنی قابل دسترسی نمی باشد. لطفاً برسی فرمائید تا مشکل هرچه سریعتر حل شود.
لینک ها مجددا بررسی و مشکلی دیده نشد. ممکن است بدلیل ترافیک بالا نتوانسته باشید دانلود کنید، لطفا در ساعات دیگر دانلود را انجام دهید.
سربلند باشید
mrbavandpoor@yahoo.com
لینک ها مجددا بررسی و مشکلی دیده نشد. برای راحتی شما بسته بروز رسانی به ایمیلتان ارسال می گردد.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات شما
خواهشمندم در خصوص سوالات ذیل اهنمایی فرمایید:
1-این نرم افزار را روی یک گوشی چند بار می توان نصب کرد( با حالت های مختلف مثلا قاری مختلف و ..) ؟
2-من این نرم افزار را با حالت های مختلف روی یک گوشی نصب کردم ولی با دو سیم کارت متفاوت از طریق sms فعال سارزی کردم آیا این کار در اعتبار نرم افزار تاثیری دارد چون که گوشی که یکی بوده فقط سیم کارت عوض شده ؟
3-این نرم افزار روی چند گوشی متفاوت می توان نصب کرد؟
1- هر سریال برنامه قابلیت نصب بر روی 3 گوشی مختلف را داراست و روی هر گوشی به تعداد بینهایت می توان نصب و فعال نمود.
2- در فعالسازی سیم کارت تاثیری نداشته و مهم گوشی می باشد. چون شما روی همان گوشی نصب نموده اید فقط یکبار از اعتبار شما کم می شود.
سربلند باشید
09138095711
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، مطلب پیگیری و در صورت اشکال اصلاح خواهد شد.
سربلند باشید
ضمن تشکر از زحمات شما
حتما در جریان هستین گوشیها با سیستم عامل اندروید شامل یک نرم افزلر قرآن قدرتمند با صوت با بیش از 8 قاری هست
امیدوارم یک مفاتیح ویک تقویم جامع که واسه جاوا گذاشتین برای اندروید هم تهیه فرمایید تا مورد استقبال عموم قرار بگیره
با تشکر
انشاالله در زمان مناسب اقدام به تولید مفاتیح نیز برای آندروید خواهیم کرد.
سربلند باشید
1-اینجانب ابتدا نرم افزار به روز رسانی را نصب کردم لذا قرائت استاد شاطری نصب نمی شود
2- آیا نرافزار بر روی گوشی سونی اریکسون ساتیا نیز نصب میشود.
با تشکر
1- همانطور که قبلا نیز گفته شد ابتدا می بایست ترتیل استاد شاطری را نصب نموده و سپس بروز رسانی را اجرا کنید.
2- نرم افزار بر روی گوشی ساتیو نیز نصب می گردد.
سربلند باشید
لطفا با بخش فنی شرکت تماس بگیرید.
سربلند باشید
لطفا با بخش فنی شرکت تماس بگیرید.
سربلند باشید
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد شد از صوت این قاری عزیز نیز استفاده گردد.
سربلند باشید
مشکل اینجانب در خصوص علامت (؟) نشان دادن فوت تفاسیر، ترجمه و قرائتها حل شد. بسیار از لطف جنالعالی متشکر و سپاسگذارم. تا این زمان نرم افزار بدون مشکل می باشد. نرم افزار بسیار ازشمندی است اجرکم عند الله
اما پیشنهادی هم داشتم؛ خواهشمندم قرائت استاد یاسر بن راشد الدوسری که از قرائتهای زیبا می باشد را به قرائتهای موجود اضافه نمایید.
ضمناً فایل قرائت استاد شاطری را هم دانلود و Unzip نمودم اما در هنگاه نصب با مشکل مواجه شد و متاسفانه نصب نشد. لطفاً راهنمایی فرمایید. با تشکر فراروان؛ طاهری
برای داشتن ترتیل استاد شاطری، می بایست ابتدا اصل سی دی را در رایانه نصب، سپس ترتیل استاد شاطری را اجرا و در نهایت بسته بروز رسانی جدید را نصب کنید.
سربلند باشید
خیلی عالی بود
امیدوارم فکری هم برای آپدیت روزشمار ضحی کنید
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد در زمان مناسب این کتب ارزشمند نیز ساخته شوند.
سربلند باشید
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد این مورد نیز پیگیری گردد.
سربلند باشید
برای فعالسازی بروی گوشی هایی که از بلوتوث نمی توان استفاده کرد باید چیکار کنیم اگه میشه توضیح بدین در ضمن گوشی من lg kp500 است و در راهنمای این نسخه جدید هم نوشته شده باید برای فعالسازی بلوتوث را روشن کرد و وقتی نرم افزار را اجرا می کنم پیغام پشتیبانی نمی شود نوشته می شود در ضمن نسخه نمایشی بدون مشکل روی گوشی من کار می کند
مشکل شما بخاطر محدودیت در حجم فایل می باشد که این محدودیت را خود گوشی اعمال می کند. برای نصب برنامه و از آنجا که مقدار حجم قابل قبول برای گوشی شما مشخص نیست می توانید در مرحله اول یک فایل بدون ترجمه و تفسیر خروجی گرفته و گزینه "فقط صوت ها خارج از فایل جار" را انتخاب نموده و آنرا بر روی گوشی خود نصب نمایید. در صورت عدم نصب متاسفانه گوشی شما امکان استفاده از نرم افزار را ندارد و در صورت نصب می توانید اینبار خروجی را با ترجمه تست کنید تا بتوانید حال مناسب را تشخیص دهید.
سربلند باشید
آیا می شود نحوه فعالسازی این نرم افزار را تغییر داد چون در گوشی من نمی توان در نرم افزار از بلوتوث استفاده کرد و از آن پشتیبانی نمی کند در این بسته بروز رسانی نیز نحوه فعالسازی نرم افزار تغییری نکرده.
در این نسخه برای گوشیهای ویندوز موبایل و بعضی گوشیها که قابلیت استفاده از بلوتوث را برای فعالسازی ندارند روشی خاصی در نظر گرفته شده است تا با نصب مجدد نرم افزار بر روی گوشی خود، کد داخل نرم افزار یکسان باقی بماند.
سربلند باشید
آیا می شود نحوه فعالسازی این نرم افزار را تغییر داد چون در گوشی من نمی توان در نرم افزار از بلوتوث استفاده کرد و از آن پشتیبانی نمی کند در این بسته بروز رسانی نیز نحوه فعالسازی نرم افزار تغییری نکرده.
در این نسخه برای گوشیهای ویندوز موبایل و بعضی گوشیها که قابلیت استفاده از بلوتوث را برای فعالسازی ندارند روشی خاصی در نظر گرفته شده است تا با نصب مجدد نرم افزار بر روی گوشی خود، کد داخل نرم افزار یکسان باقی بماند.
سربلند باشید
لینکهای دانلود درسایت قابل دانلود نیست
درصورت امکان لینک دانلود نسخه 2 حبل المتین را برایم ارسال کنید
ادرس ایمیلم
hosseinjavan500@yahoo.com
است با تشکر فراوان
در حال حاضر نسخه 2 بصورت آپدیت در اختیار عزیزان قرار می گردد و شما می بایست با همان لینکهایی که در اختیار دارید نسخه 1.6 را دانلود و سپس با بسته بروز رسانی جدید برنامه را به نسخه 2 ارتقاء دهید.
سربلند باشید
آدرس ایمیلم:
MahmoodShafiee@Live.COM
در حال حاضر نسخه 2 بصورت آپدیت در اختیار عزیزان قرار می گردد و شما می بایست با همان لینکهایی که در اختیار دارید نسخه 1.6 را دانلود و سپس با بسته بروز رسانی جدید برنامه را به نسخه 2 ارتقاء دهید.
سربلند باشید
با توجه به اولویت های درخواستی و با در نظر گرفتن زمان سعی شد بسته بروز رسانی ارائه گردد. آیتم مورد نظر شما در این بسته نمی باشد و شاید کاربر محترم در این زمینه اشتباه نموده است.
سربلند باشید
سربلند باشید
اینجانب گوشی نوکیا C7 استفاده می نمایم نرم افزار را نصب کردن ظاهری بسیار بهتر داشت اما در زمان انتخاب ترجمه و یا تفسیر، فونت بصورت علامت سوال (؟) نشان داده میشود. لطفاً راهنمایی فرمایید. با سپاس فراوان
طاهری
با عرض پوزش از مشکل بوجود آمده، جهت حل آن در رایانه خود تنظیمات ذیل را انجام داده و سپس مجددا فایل اجرایی را ساخته و نصب کنید.
سربلند باشید
قبل از هرچیز از باید بگم نرمافزار خیلی خوب شده ممنون
ولی آیا امکان داره در بروز رسانی های بعدی این قابلیت که بصورت یکی درمیان متن عربی و ترجمه فارسی خوانده شود را اضافه کنید؟
با توجه به اولویت های درخواستی و با در نظر گرفتن زمان، سعی شد بسته بروز رسانی ارائه گردد. انشاالله در بسته های بعدی سعی خواهد موارد دیگری نیز اعمال گردد.
سربلند باشید
ارزش داشت، ارزشش بيشتر شد.
با رفع مشکل بروز رسانی آندروید مشکل ما به طور کامل حل شد
الان هم تفسیر المیزان کار میکنه و هم ترتیل استاد شاطری
به شرطی که اول اپدیت تقسیرالمیزان سپس اپدیت ترتیل شاطری و در نهایت بسته بروز رسانی آندورید رو نصب کنیم
بسیار عالی شده و تا الان بدون مشکل
از زحمات شما متشکرم
آپدیت المیزان قدیمی هم روی این نسخه کار نمیکنه
صدای استاد شاطری هم همینطور
در آپدیت برنامه چند اشکال کوچک بود که دوستان رفع و نسخه صحیح آن در سایت قرار داده شده است. شما می توانید مجددا بسته بروز رسانی را دانلود کنید.
برای دوستانی که قبلا تفسیر المیزان و ترتیل استاد شاطری را دانلود کرده اند، برای داشتن آنها در نسخه 2 می بایست به ترتیب ذیل انجام دهند:
ابتدا تقسیر المیزان و سپس ترتیل استاد شاطری را نصب نموده و در آخر بسته بروز رسانی را نصب نمایند.
سربلند باشید
باز هم مثل همیشه کارتون واقعا حرف نداشت ( مخصوصا در مورد آندروئیدش ) .
ولی خوب بود مثل بسته های قبلی ، در توضیحات این بسته نیز بجای عبارت "و...." توضیحی درباره موارد دیگرش هم می دادید . فکر کنم موارد زیادی در آن باشد مثل همزمانی ترجمه و آیه ، روشنایی صفحه نمایش ، تغییر پوسته گرافیکی و باز هم و ..... . همچنین در بسته های قبلی یک سری عکس هم از ویژگی های بسته ی جدید درج می کردید ولی اینبار چرا اینقدر خلاصه!!!!!!!!!!!!!!
فایلها رو بصورت های
صوت خارج از فایل جار
کلیه منابع خارج از فایل جار
ساختم ولی ..........
در ضمن گوشیم htc hd
نرم افزار را با کدام امولاتور نصب کردید ؟
سربلند باشید
نرم افزار نمی تونه اطلاعات خارجی (صوت و تفسیر و ترجمه) رو بخونه..پوشه اطلاعات رو تو ریشه درایو E (رم گوشی) قرار دادم.
تشکر.
با توجه به تغییرات عمده در نرم افزار از کلیه کاربران عزیز خواهشمندیم که راهنمای نصب و استفاده را برای یکبار مطالعه نمایند.
شما می بایست پوشه اطلاعات برنامه (HablolMatin_Data) را در شاخه other یا others مموری کارت کپی نمایید.
سربلند باشید
برای نصب این بسته قبلش باید بروزرسانی 1.6 را نصب کنیم یا نه ؟؟
برای نصب این بسته به بسته های قبلی نیازی نمی باشد.
سربلند باشید
بخاطر تمام این زحماتتون از شما متشکرم
فایلی که برای نصب جاوا وآندرویید است مشکل داره اگر امکان داره دوباره آپلودش کنید
ممنون
دوستان در حال پیگیری و رفع مشکل دانلود بسته آندروید می باشند.
سربلند باشید
بابت نسخه جدید این نرم افزار گرانبها واقعا خوشحال شدم.
باز هم بابت زحماتتون بینهایت بار تشکر...
سربلند باشید
سربلند باشید
با اینکه این اپدیت رو نصب کردم ولی در حین ساخت فایل jar نام استاد شاطری وجود ندارد!؟؟
در ضمن در قسمت ترجمه درصورتی که ترجمه آقای مکارم را با صوت انتخاب کنیم در حین ساخت پیغام
the specified file was not found
داده میشود!!!
ضمن تشکر از اطلاع رسانی در خصوص اشکال در آپدیت ترتیل استاد شاطری، دوستان در حال رفع مشکل هستند.
سربلند باشید
تشکر میکنم از شما بابت این موضوع
خیلی خیلی ممنون نمیدونید چقدر خوشحال شدم فکر کنم نفر اولی هستم که این فایل رو دانلود مکنم