شما اینجا هستید : صفحه اصلی اخبار تولید نسخه 2 و متفاوت نرم افزار کاتب

شرکت پیشگامان موج تلفن همراه

تولید نسخه 2 و متفاوت نرم افزار کاتب

alt

بالاخره پس از پشت سر گذاردن فشردگی فعالیتهای تولیدی این شرکت ، نسخه دوم نرم افزار محتوا ساز کاتب ویژه تلفن همراه برای علاقه مندان به این نرم افزار آماده عرضه گردید. از امکانات شاخص این نسخه می توان به درج عکس در متون به صورت نامحدود ، خروجی در دو ویرایش ( JAR و APK ) یعنی سازگاری با سیستم عامل آندروید ، انتخاب و ایجاد فونت در قلمهای متنوع و اندازه های متفاوت و ... اشاره نمود.

دوستداران این نرم افزار ارزشمند و منحصربفرد می توانند جهت بررسی دقیقتر به صفحه مربوطه مراجعه و نسخه نمایشی مربوطه را دانلود نمایند. خواهشمند است با نظرات گرانقدر خود ما را در هرچه بارور شدن این محصول یاری رسانید.

آخرین بروزرسانی ( شنبه, 11 تیر 1390 ساعت 22:10 )  

ارسال نظرات شما

نام شما:
عنوان:
نظر:
نظرات (10)
قیمت توافقی
10 سه شنبه, 01 فروردین 1391 ساعت 21:40
reza-m
خیلی گرونه ارزش خریدنشو نداره
من یک dvd نرم افزار میخرم 1000 تومان با بهترین برنامه ها
شمایه برنامه 10 مگابایتی را 350000 تومان حساب میکنی
خیلی زوره که پول های الکی را به خاطر یه برنامه بدم
من نرم افزار کتابچه را دانلود کردم رایگان
دیگه تبلیغات هم نداره راحت کتابمو درست میکنم
کوه که نکندید یه برنامه 10 مگابایتی را بیش حد بفرشید
شماره تماس من : 09136229587
اگه نظرت در مورد قیمت نرم افزار عوض شد یه زنگ بزن .
یادت نره .
اگه اس ام اس دادی طوری نیست .
reza-m software
پاسخ مدیر :
قیمت
شنبه, 05 فروردین 1391 ساعت 21:47
جوان
با سلام
دوست گرامی نرم افزارهایی که شما در یک DVD تهیه می کنید بصورت کرک شده می باشد و اگر شما بخواهید قیمت واقعی انها را پرداخت نمایید می بایست هزینه بالایی را پرداخت کنید.
ساخت نرم افزار مانند هرکار دیگری نیارمند هزینه و زمان می باشد.

سربلند باشید
سوال
9 دوشنبه, 23 آبان 1390 ساعت 15:02
مطهری
با سلام و خسته نباشید.
من نسخه نمایشی کاتب رو دانلود کرده ام. بعد از اجرا آیا می شود کتابی برای نصب روی موبایل ساخت یا اینکه حتما باید نسخه اصلی باشه؟ با تشکر
پاسخ مدیر :
جواب
چهارشنبه, 25 آبان 1390 ساعت 18:27
جوان
با سلام
در نسخه نمایشی نیز امکان ساخت خروجی موبایل وجود دارد. پس از ورود اطلاعات بر روی آیکون دایره ای شکل کلیک نموده و از منوی آن گزینه "ساخت فایل اجرایی" را انتخاب کنید.

سربلند باشید
ارسال پيام كوتاه براي فعال شدن نرم افزار
8 شنبه, 05 شهریور 1390 ساعت 15:41
mmhh00
با سلام وخسته نباشيد به شما اميدوارم در كارتان موفق و پيروز باشيد
سوالي كه داشتم اينه كه وقتي كتابي رو ميسازم و در موبايل امتحان ميكنم حتما بايد پيام كوتاهي ارسال شود آيا ميشود بدون فرستادن پيام كوتاه اجرا شود
با تشكر
پاسخ مدیر :
پیامک
یکشنبه, 06 شهریور 1390 ساعت 17:07
جوان
با سلام
در نسخه نمایشی ارسال پیامک اجباری می باشد. شما می توانید برای تست های اولیه از شبیه ساز خود کاتب استفاده کرده تا خروجی کار را در رایانه مشاهده کنید.

سربلند باشید
کار نکردن برنامه
7 سه شنبه, 18 مرداد 1390 ساعت 09:32
fedagh
نه فایل رو ساختم و اتفاقا برنامه رو هم روی چند تا گوشی نصب کردم بعد از این منظورم بود که کار نکرد.اگه مطمئن نیستین تا فایل برنامه رو برای شما بفرستم.
پاسخ مدیر :
نکات
سه شنبه, 18 مرداد 1390 ساعت 15:01
جوان
با سلام
در خصوص ساخت فایل دقت نمایید که اسم فایل فارسی نباشد. می توانید فایل جار تولیدی را ارسال نموده تا اشکال کار شما در خصوص تهیه خروجی از برنامه مشخص گردد.

سربلند باشید
کار نکردن برنامه
6 یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 10:53
fedagh
من یه برنامه ساختم و روی گوشی های نوکیا 6120 و سونی اریکسون k800 و چند گوشی دیگه امتحان کردم اما کار نکرد.فکر کنم برنامه کاتب یه جاییش مشکل داشته باشه.

لطفا جواب بدین
پاسخ مدیر :
ساخت فایل
پنجشنبه, 13 مرداد 1390 ساعت 07:23
جوان
با سلام
شما می بایست بعد از ورود اطلاعات از برنامه خروجی فایل jar بگیرید که برای این کار از منوی اصلی برنامه (آیکون دایره ای بالای صفحه سمت چپ) گزینه "ساخت فایل اجرایی" را انتخاب کنید.

سربلند باشید
مقایسه
5 یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 10:07
ممد
سلام
ویژگی این نرم افزار نسبت به کتاب ساز کتابچه چیه؟
پاسخ مدیر :
امکانات
پنجشنبه, 13 مرداد 1390 ساعت 07:24
جوان
با سلام
امکانات نسخه 2 در بخش کتاب ساز کاتب لیست شده است.

سربلند باشید
ویژگی
4 پنجشنبه, 06 مرداد 1390 ساعت 17:00
ممد
سلام
آیا این نرم افزار قابلیت فرستادن متن انتخابی بضورت پیاک را داراست؟
پاسخ مدیر :
ارسال
جمعه, 07 مرداد 1390 ساعت 16:00
جوان
با سلام
بلله قابلیت ارسال متن از طریق پیام کوتاه و ایمیل (GPRS) را نیز داراست. برای آگاهی از امکانات نرم افزار می توانید نسخه نمایشی را دانلود و نصب نمایید.

سربلند باشید
تشكر و افسوس
3 سه شنبه, 21 تیر 1390 ساعت 16:06
ثاني عشر
با سلام و تشكر فراوان بخاطر امكانات جديد و محيط نرم افزاري فوق العاده اي كه طراحي فرموديد
اما حيف كه هنوز هم نه تنها محدوديت شاخه بندي موضوعات، وجود داره بلكه قابليت ساختن زير شاخه براي زير شاخه هم برداشته شده!!
و اين ميتونه يكي از عوامل حضور كمرنگ كاتب در دنياي كتاب موبايل باشه

به نظر من، اعمال اين محدوديتها، فقط در فقط، رويكرد كاربران رو نسبت به نرم افزار قدرتمند كاتب كم ميكنه و تأثيري در جذب مشتري نداره (چون كاربر معمولي، با برخورد به اين موارد، به كتابسازهاي ديگه رو مياره)؛ چنانچه لغو محدوديتهاي اين چنيني، تأثيري در بازخورد مشتري نداره. چون مشتريهاي شما بيشتر مؤسسات و دفاتر مراجع و ... هستند (تا جائي كه من ديدم) كه حاضرند نرم افزار بنام خودشون ثبت بشه و پرداخت اين بودجه‌ي كم، ضرري بهشون نميزنه.

با عذر خواهي و آرزوي موفقيت
sar kar gozashti
2 یکشنبه, 19 تیر 1390 ساعت 15:11
milad42
agha migam vaghti rah andazi dobare mikonam hich farghi nemikone va dobare mige rah andazi dobare
پاسخ مدیر :
نسخه جدید
یکشنبه, 19 تیر 1390 ساعت 16:05
جوان
با سلام
منظور شما از راه اندازی دوباره چیست ؟ راه اندازی در کجا؟ به نظر می رسد شما نسخه جدید را از سایت دانلود نکرده اید. لطفا به صفحه اطلاعات محتوی ساز کاتب رفته و نسخه جدید را دانلود و نصب نمایید.

سربلند باشید
خریداری
1 چهارشنبه, 15 تیر 1390 ساعت 13:02
جواد فخاری
با سلام می خواستم نسخه ی کامل این نرم افزار را خریداری کنم .چه کار کنم؟
پاسخ مدیر :
تهیه نرم افزار
چهارشنبه, 15 تیر 1390 ساعت 13:35
مدیر سایت
با سلام

دوستان عزیزی که تمایل به تهیه نسخه کامل این محصول را دارند لطفا یا با شماره تماس 05116067323 و یا به آدرس ایمیل kateb@mth-co.ir ایمیل ارسال نمایند

با تشکر

فروشگاه MTH

MTH Store

پشتیبانی آنلاین

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز549
mod_vvisit_counterدیروز1676
mod_vvisit_counterاین هفته11251
mod_vvisit_counterاین ماه19001
mod_vvisit_counterکل بازدیدها777206