بالاخره پس از پشت سر گذاردن فشردگی فعالیتهای تولیدی این شرکت ، نسخه دوم نرم افزار محتوا ساز کاتب ویژه تلفن همراه برای علاقه مندان به این نرم افزار آماده عرضه گردید. از امکانات شاخص این نسخه می توان به درج عکس در متون به صورت نامحدود ، خروجی در دو ویرایش ( JAR و APK ) یعنی سازگاری با سیستم عامل آندروید ، انتخاب و ایجاد فونت در قلمهای متنوع و اندازه های متفاوت و ... اشاره نمود.
دوستداران این نرم افزار ارزشمند و منحصربفرد می توانند جهت بررسی دقیقتر به صفحه مربوطه مراجعه و نسخه نمایشی مربوطه را دانلود نمایند. خواهشمند است با نظرات گرانقدر خود ما را در هرچه بارور شدن این محصول یاری رسانید.

من یک dvd نرم افزار میخرم 1000 تومان با بهترین برنامه ها
شمایه برنامه 10 مگابایتی را 350000 تومان حساب میکنی
خیلی زوره که پول های الکی را به خاطر یه برنامه بدم
من نرم افزار کتابچه را دانلود کردم رایگان
دیگه تبلیغات هم نداره راحت کتابمو درست میکنم
کوه که نکندید یه برنامه 10 مگابایتی را بیش حد بفرشید
شماره تماس من : 09136229587
اگه نظرت در مورد قیمت نرم افزار عوض شد یه زنگ بزن .
یادت نره .
اگه اس ام اس دادی طوری نیست .
reza-m software
دوست گرامی نرم افزارهایی که شما در یک DVD تهیه می کنید بصورت کرک شده می باشد و اگر شما بخواهید قیمت واقعی انها را پرداخت نمایید می بایست هزینه بالایی را پرداخت کنید.
ساخت نرم افزار مانند هرکار دیگری نیارمند هزینه و زمان می باشد.
سربلند باشید
من نسخه نمایشی کاتب رو دانلود کرده ام. بعد از اجرا آیا می شود کتابی برای نصب روی موبایل ساخت یا اینکه حتما باید نسخه اصلی باشه؟ با تشکر
در نسخه نمایشی نیز امکان ساخت خروجی موبایل وجود دارد. پس از ورود اطلاعات بر روی آیکون دایره ای شکل کلیک نموده و از منوی آن گزینه "ساخت فایل اجرایی" را انتخاب کنید.
سربلند باشید
سوالي كه داشتم اينه كه وقتي كتابي رو ميسازم و در موبايل امتحان ميكنم حتما بايد پيام كوتاهي ارسال شود آيا ميشود بدون فرستادن پيام كوتاه اجرا شود
با تشكر
در نسخه نمایشی ارسال پیامک اجباری می باشد. شما می توانید برای تست های اولیه از شبیه ساز خود کاتب استفاده کرده تا خروجی کار را در رایانه مشاهده کنید.
سربلند باشید
در خصوص ساخت فایل دقت نمایید که اسم فایل فارسی نباشد. می توانید فایل جار تولیدی را ارسال نموده تا اشکال کار شما در خصوص تهیه خروجی از برنامه مشخص گردد.
سربلند باشید
لطفا جواب بدین
شما می بایست بعد از ورود اطلاعات از برنامه خروجی فایل jar بگیرید که برای این کار از منوی اصلی برنامه (آیکون دایره ای بالای صفحه سمت چپ) گزینه "ساخت فایل اجرایی" را انتخاب کنید.
سربلند باشید
ویژگی این نرم افزار نسبت به کتاب ساز کتابچه چیه؟
امکانات نسخه 2 در بخش کتاب ساز کاتب لیست شده است.
سربلند باشید
آیا این نرم افزار قابلیت فرستادن متن انتخابی بضورت پیاک را داراست؟
بلله قابلیت ارسال متن از طریق پیام کوتاه و ایمیل (GPRS) را نیز داراست. برای آگاهی از امکانات نرم افزار می توانید نسخه نمایشی را دانلود و نصب نمایید.
سربلند باشید
اما حيف كه هنوز هم نه تنها محدوديت شاخه بندي موضوعات، وجود داره بلكه قابليت ساختن زير شاخه براي زير شاخه هم برداشته شده!!
و اين ميتونه يكي از عوامل حضور كمرنگ كاتب در دنياي كتاب موبايل باشه
به نظر من، اعمال اين محدوديتها، فقط در فقط، رويكرد كاربران رو نسبت به نرم افزار قدرتمند كاتب كم ميكنه و تأثيري در جذب مشتري نداره (چون كاربر معمولي، با برخورد به اين موارد، به كتابسازهاي ديگه رو مياره)؛ چنانچه لغو محدوديتهاي اين چنيني، تأثيري در بازخورد مشتري نداره. چون مشتريهاي شما بيشتر مؤسسات و دفاتر مراجع و ... هستند (تا جائي كه من ديدم) كه حاضرند نرم افزار بنام خودشون ثبت بشه و پرداخت اين بودجهي كم، ضرري بهشون نميزنه.
با عذر خواهي و آرزوي موفقيت
منظور شما از راه اندازی دوباره چیست ؟ راه اندازی در کجا؟ به نظر می رسد شما نسخه جدید را از سایت دانلود نکرده اید. لطفا به صفحه اطلاعات محتوی ساز کاتب رفته و نسخه جدید را دانلود و نصب نمایید.
سربلند باشید
دوستان عزیزی که تمایل به تهیه نسخه کامل این محصول را دارند لطفا یا با شماره تماس 05116067323 و یا به آدرس ایمیل kateb@mth-co.ir ایمیل ارسال نمایند
با تشکر