شما اینجا هستید : صفحه اصلی اخبار اعلام تعرفه قيمت محصولات حبل المتين و باب النعيم

شرکت پیشگامان موج تلفن همراه

اعلام تعرفه قيمت محصولات حبل المتين و باب النعيم

با توجه به عرضه گسترده نرم افزار هاي قرآن صوتي حبل المتين و مفاتيح صوتي باب النعيم و نيز استقبال بي نظير هموطنان از اين محصولات، شرکت پيشگامان موج تلفن همراه بمنظور اطلاع رساني به عموم، قيمت نهايي و روش تهيه اين محصولات را به استحضار کليه کاربران مي رساند. قيمت درج شده در پشت بسته نرم افزار حبل المتين1 5500 تومان، نرم افزار حبل المتين2 8500 تومان و نرم افزار باب النعيم 6950 تومان مي باشد که با توجه به روش انتخابي شما کاربر عزيز براي تهيه هر يک از اين محصولات، تخفيف 10 الي 20 درصدي شامل آن خواهد گرديد. روش هاي تهيه و قيمت اين محصولات به شرح ذيل اعلام مي گردد.
  1. خريد آنلاين : چنانچه مايل به خريد آنلاين و دانلود مستقيم نرم افزار هستيد اين محصولات با 20 درصد تخفيف (حبل1 4400 تومان و باب النعيم 5500 تومان) عرضه مي گردد که از لحاظ هزينه و سرعت ، مناسبترين شيوه مي باشد منتهي حجم تقريبا بالاي محصولات (حبل المتين1 800 مگابايت و باب النعيم 250 مگابايت) اينترنت پر سرعت مي طلبد.
  2. سفارش و خريد پستي : در اين روش (اول تحويل و سپس پرداخت) نرم افزارها با تخفيف 10 درصد (حبل المتين1 4950 تومان،حبل المتين2 7700 تومان و باب النعيم 6250 تومان) عرضه مي گردد. ( از لحاظ زمانی حداقل 5 روز کاری و از لحاظ هزینه نیز هزینه پستی و توزیع نیز به آن افزوده می گردد)
  3. واریز وجه از طریق کارت به کارت و یا واریز نقدی به شماره حسابها و کارتهای معرفی شده سپس اعلام به مرکز سپس ارسال محصول به صورت پست پیشتاز، دوستان توجه بفرمایید در این شیوه نیز 10% تخفیف (حبل المتين1 4950 تومان، حبل المتين2 7700 تومان و باب النعيم 6250 تومان) شامل حال شما گردیده و در این روش، از خرید پستی، هزینه پستی حداقل 1800 تومان ارزانتر می باشد (2500 تومان) و زمان دریافت نیز بسیار سریعتر از خرید پستی می باشد.(48 ساعت)
  4. سفارش تلفني: در صورت برقراري تماس با شماره 6067323-0511 و سفارش هر يک اين محصولات از تخفيف 10 درصدي (حبل المتين1 4950 تومان، حبل المتين2 4950 تومان و باب النعیم 6250 تومان) بهره مند خواهيد گرديد که دراين صورت علاوه بر هزينه محصول، هزينه ارسال نيز به آن اضافه مي گردد.
  5. خريد حضوري : در اين روش با مراجعه به نمايندگي ها و مراکز فروش در سراسر کشور مي توانيد محصولات را با قيمت پشت بسته حبل المتين1 5500 تومان، حبل المتين2 8500 تومان و باب النعيم 6950 تومان تهيه نماييد.
آخرین بروزرسانی ( شنبه, 19 آذر 1390 ساعت 10:20 )  

ارسال نظرات شما

نام شما:
عنوان:
نظر:
نظرات (29)
کمک
29 سه شنبه, 19 اردیبهشت 1391 ساعت 14:37
کمک
چجوری برای اندروید نصب کنم؟
کمک......
كمك
28 دوشنبه, 18 اردیبهشت 1391 ساعت 10:16
سارا
چرا برنامه رو گوشي من به روز نميشه. من هميشه آرزو داشتم همچين برنامه اي رو گوشيم باشه. اما حالا كه همچين برنامه خوبي پيدا كردم نميشه. مدل گوشيم سوني اريكسون اكسپريا ميني پرو هستش. راهنماي كنيد خواهش ميكنم.
پاسخ مدیر :
بروز رشدن؟
سه شنبه, 19 اردیبهشت 1391 ساعت 08:08
جوان
با سلام
متوجه منظور شما از بروز شدن نشدیم. حتما دقت کنید که تاریخ میلادی گوشی دقیق تنظیم شده باشد تا نرم افزار نیز تاریخ درستی را نمایش دهد.

سرافراز باشید
مطلب خیلی مهم(جناب جوان لطفا این مطلب را حذف نکنید و در صورت امکان به صفحه اول سایت بذارید)
27 چهارشنبه, 16 فروردین 1391 ساعت 22:00
peyman_lk@yahoo.com
سلام
دوستان عزیز بنده حدیثی را از امام صادق(ع) از حجت الاسلام و المسلمین سجاد جبرئیلی شنیده‎ام و وظیفه خود دانستم این مطلب را به دوستان مؤمنم هدیه کنم.لطفا این مطلب را به دوستان و آشنایان هم برسانید.فایل را از لینک زیر دریافت کنید.التماس دعا.
ایمیل بنده: peyman_lk@yahoo.com
لینک دانلود: http://uploadkon.ir/uploads/3ef0480685c5921d14e7755b20ac118d.doc
سئوال کلی
26 سه شنبه, 08 فروردین 1391 ساعت 13:22
peyman_lk@yahoo.com
سلام علیکم من از نرم افزارهاتون استفاده میکنم و خیلی خیلی راضی هستم ولی یک سئوالی در تاریخ 1390/12/1 از شما پرسیده بودم در رابطه با پشتیبانی آنلاین:
سئوال:سلام چرا پشتیبانی تون همیشه آفلاین تشریف دارن؟؟؟واقعا چرا؟؟؟ا
حداقل اون قسمت رو از سایتتون بردارید آخه.....
جواب:با سلام
پشتیبانی آنلاین نیازمند کار با یاهو مسنجر می باشد و در حال حاضر این نرم افزار ازکار افتاده است.
پس چرا یاهو مسنجر رو درست نمیکنید؟چرا نفخات رو نمیسازید؟چرا جواب نمیدین؟چرا با ما اینکار رو میکنید؟چرآ مفاتیح رو بروز نمیکنید؟چرا رو قرآن قیمت میذارید؟چرا کلمه قیمت رو از قرآن حذف نمیکنید؟چرا هدیه رو جایگزینی نمیکنید؟چرآآآآآآآآاااااا؟؟؟
پاسخ مدیر :
جواب
چهارشنبه, 09 فروردین 1391 ساعت 07:42
جوان
با سلام
در خصوص سوالات ذکر شده نکات ذیل بعرض می رسد:
1- مشکل یاهومسنجر برطرف گردیده است. دقت داشته باشید که به دلایل مختلف ممکن است مسئول مربوطه قادر به پاسخگویی نباشد مثلا در مرخصی باشد. (پشتیبانی آنلاین به این معنی که در همه اوقات شبانه روز باشد نیست.)
2- جواب سوالات شما در هر بخش داده شده است. به بخش مربوطه مراجعه کنید.
3- در خصوص بروزرسانی مفاتیح همانطور که نیز گفته شد کارهایی در دست اقدام می باشد اما این امر زمانبر می باشد.
4- در خصوص کلمه قیمت برای قرآن، در همان بخش حبل المتین جواب سوال شما ذکر شده است. به آنجا مراجعه کنید.

سرافراز باشید
نظریه کلی
25 پنجشنبه, 11 اسفند 1390 ساعت 02:25
scrw
سلام بر افکار خلاق
چه ارزشمند و نیکو که تمام ناشران معنوی به رایگان جهت رضای پروردگار و تبلیغ دینش کنار دیگر کارشان به بشر خدمت رسانی کنند : عند الله باقی , بقیت الله خیر الکم ان کنتم تعلمون .
باشد سپاس آن خدایی که این لطف را به ما عرضه داشت.

"گوهر اندیشه ی خود را به دیگران هدیه کنید تا گوهر ریشه (وجود) خود را دریابید"
چرا؟؟؟
24 دوشنبه, 01 اسفند 1390 ساعت 11:16
آشنا
سلام چرا پشتیبانی تون همیشه آفلاین تشریف دارن؟؟؟واقعا چرا؟؟؟ا
حداقل اون قسمت رو از سایتتون بردارید آخه.....
پاسخ مدیر :
پشتیبانی آنلاین
دوشنبه, 01 اسفند 1390 ساعت 12:25
جوان
با سلام
پشتیبانی آنلاین نیازمند کار با یاهو مسنجر می باشد و در حال حاضر این نرم افزار ازکار افتاده است.

سربلند باشید
بیان واضح
23 دوشنبه, 01 اسفند 1390 ساعت 10:46
پیمان لاله
سلام من بهتون پیشنهاد دادم که درباره کتب اربعه شیعه فکری بکنید شما هم پاسخ دادید که نیازمند همکاری حوزه ها و موسسات هستید و آمادگی خود رو جهت ساخت اعلام کردید.من هم میگم با حوزه علمیه در این رابطه مذاکره و تصمیم گیری کنید حتما,........؟
پاسخ مدیر :
ساخت کتب اربعه
سه شنبه, 02 اسفند 1390 ساعت 10:04
جوان
با سلام
از آنجا که استفاده از کتب اربعه بیشتر برای حوزه های علمیه می باشد و آنها می بایست به داشتن چنین نرم افزاری احساس نیاز پیدا کنند لذا ما نیز منتظر درخواست از سوی آنها می باشیم.

سربلند باشید
پیشنهاد
22 چهارشنبه, 26 بهمن 1390 ساعت 17:29
پیمان لاله
با سلام
پیرو پیشنهاد قبلیم در رابطه با ساخت کتب اربعه شیعه:
آمادگی خود را به بنده اعلام نکنین که, با حوزه‎ ی علمیه در این رابطه مذاکره و تصمیم گیری کنید...؟؟؟ منتظر جوابتون هستم...؟
پاسخ مدیر :
پیشنهاد
دوشنبه, 01 اسفند 1390 ساعت 10:41
جوان
با سلام
متوجه منظور شما نشدیم. لطفا مطلب را واضحتر بیان نمایید.

سربلند باشید
پیشنهاد/خواهش
21 یکشنبه, 23 بهمن 1390 ساعت 22:49
پیمان لاله
سلام علیکم
ضمن تشکر از شما یه پیشنهادی داشتم:
شما که این زحمت رو متحمل میشید, حداقل یه فکری هم درباره کتب اربعه شیعه بکنین چون خیلی ها به این طور برنامه ها نیاز دارن....؟؟؟؟
پاسخ مدیر :
پیشنهاد
دوشنبه, 24 بهمن 1390 ساعت 08:34
جوان
با سلام
برای این کتب نیازمند همکاری موسسات یا مراکز حوزوی که دارای محتوای معتبر می باشند هستیم. لذا می بایست ابتدا حرکتی هز سوی آنها در زمینه تولید صورت گیرد و ما آمادگی خود را برای همکاری اعلام می کنیم.

سربلند باشید
پیشنهاد
20 سه شنبه, 27 دی 1390 ساعت 22:20
احمد110
باعرض سلام وسپاس فراوان امیدوارم درآینده نرم افزارهایی ماننده میزان الحکمه ومکارم الاخلاق بازبان عربی وترجمه فارسی بسازید با آرزوی موفقیت برای شرکت موج تلفن همراه
پاسخ مدیر :
پیشنهاد
چهارشنبه, 28 دی 1390 ساعت 12:51
جوان
با سلام
ضمن تشکر از توجه شما، سعی خواهد در آینده از این نظرات استفاده گردد.

سربلند باشید
خرید پستی پرداخت اینترنتی از طریق سایت
19 یکشنبه, 25 دی 1390 ساعت 14:28
هانی
سلام
هر وقت خرید پستی با پرداخت اینترنتی را در سایت قرار دادید اعلام کنید تا من خریداری کنم.
ضمنا قطع و وصل هنگام اتمام و شروع ایه بعدی خیلی افتضاحه و تمرکز را به هم میزنه. یهفکری بکنید
پاسخ مدیر :
پخش صوت
سه شنبه, 27 دی 1390 ساعت 13:49
جوان
با سلام
با توجه به امکاناتی که برنامه های جاوا در اختیار ما قرار می دهند فعلا راه بهتری وجود ندارد، اما امیدواریم به پیشرفت گوشیها این موضوع بهبود پیدا کند.

سربلند باشید
عدم دریافت نرم افزار
18 شنبه, 10 دی 1390 ساعت 22:12
مرتضی احمدی
با سلام اینجانب از طریق خرید انلاین حبل المتین2 را خریداری کردم اما نتوانستم نرم افزار را دانلو کنم اگر بخواهم ان رااز طریق پست دریاف کنم چکارر باید بکنم
پاسخ مدیر :
خرید پستی
یکشنبه, 11 دی 1390 ساعت 08:25
جوان
با سلام
شما می توانید با بخش فروش تماس حاصل نموده تا راهنمایی لازم جهت خرید پستی محصول حبل المتین صورت گیرد.

سربلند باشید
شماره ارجاع پرداخت من
17 سه شنبه, 08 آذر 1390 ساعت 19:33
سیدرضا
59523962خرید اینترنتی نرم افزار حبل المتین 2 موفق به دانلود نرم افزار شما نشدم اگه امکان داره بفرستید به ایمیلم ممنون REZA10311@GMAIL.COM
پاسخ مدیر :
لینک دانلود
چهارشنبه, 09 آذر 1390 ساعت 08:22
جوان
با سلام
لینک های دانلود حبل المتین برای شما ارسال گردید.

سربلند باشید
قرآن حبلالمتین2
16 سه شنبه, 08 آذر 1390 ساعت 19:23
سیدرضا
باسلام نرم افزار را از سایت شما خریداری کردم ولی نرم افزار دانلود شذه خالی آمد اگه می شه برام بفرستید به ایمیلم

REZA10311@GMAIL.COM
اجرا نشدن
15 یکشنبه, 01 آبان 1390 ساعت 16:25
مهدي حسينعلي
باسلام و تشكر از برنامه مفيدتان
نسخه بروزشده اخر در هر دو حالت روي گوشي جواب نميدهد
1-فايلهاي صوتي خارج از jar برنامه اجرا شد اما صداها خيلي دير يا اصلا پخش نمي شود.
2- فايلهاي صوتي داخل و حجم بالاي jar كه گوشي خطا داد و نوشت فايل را نميخواند.
سوني اريكسون G700 لمسي
ممنون اگر پاسخ دهيد
پاسخ مدیر :
گوشی
چهارشنبه, 04 آبان 1390 ساعت 16:48
جوان
با سلام
در خصوص اجرای صوت باید گفت که این مورد به سخت افزار و ساختار داخلی هر گوشی مربوط می شود. مشکل دیراجرا شدن صوت به گوشی شما مربوط می باشد و از حیطه برنامه نویسی خارج می باشد.

سربلند باشید
اشکال اعرابی
14 سه شنبه, 26 مهر 1390 ساعت 17:16
دقیق
در بعضی آیات اشکال اعرابی وجود دارد لطفا بررسی شود
پاسخ مدیر :
اشکال اعرابی
پنجشنبه, 28 مهر 1390 ساعت 10:06
جوان
با سلام
ضمن تشکر از اطلاع رسانی شما، دوستان در حال بررسی مجدد می باشند.

سربلند باشید
بلوتوث
13 چهارشنبه, 16 شهریور 1390 ساعت 10:09
morteza n
راجع به پشتیبانی نکردن حبل المتین در گوشی LG KP500 سوال پرسیده بودم.
بلوتوث گوشی روشنه اما باز همان اجرا نمیشود.
فقط دو صفحه ی اول شروع اجرا می شود.
بعد از اینکه صفحه ی دوم لود می شود ( دایره ی در حال پر شدن) برنامه بسته می شود
و اصلا قسمت راهنما یا فعال سازی یا در باره ی ما نمی آید.
سپاس گذارم.
پاسخ مدیر :
تماس
چهارشنبه, 16 شهریور 1390 ساعت 17:18
جوان
با سلام
برای حل مشکل خود با بخش فنی تماس بگیرید.
شماره تماس : 6067323 - 0511
(ساعت تماس 9 الی 14:30 در روزهای غیر تعطیل)

سربلند باشید
lg kp500
12 سه شنبه, 15 شهریور 1390 ساعت 11:19
morteza n
سلام
با سپاس فراوان از توجه و احترامی که به نظرات بازدیدکنندگان می گذارید.
بنده تمامی نسخه های برنامه ی حبل المتین را دانلود و نصب کرده ام. حتی ورژن2 .
روی دو تا گوشی LG KP500 نصب کردم که در لیست گوشی های تست شده وجود دارد.
ضمنا در هنگام ساخت فایل jar از تمامی روش های موجود در برنامه استفاده کردم.
اما بعد از اجرای برنامه قبل از این که به قسمت فعال سازی وارد شود گوشی ارور not support می دهد.
البته نسخه آزمایشی که در سایت قرار دارد کاملا صحیح اجرا می شود.
لطفا راهنمایی کنید.
از زحمات زیاد شما تشکر می کنم.
پاسخ مدیر :
بلوتوث
سه شنبه, 15 شهریور 1390 ساعت 16:17
جوان
با سلام
لطفا قبل از اجرای برنامه بلوتوث گوشی خود را روشن نمایید.

سربلند باشید
اشکال در نصب روی رایانه
11 دوشنبه, 14 شهریور 1390 ساعت 18:12
محمد از اصفهان
سلام
من نرم افزار فوق را خریداری و دانلود کردم. الان که می خواهم روی ویندوز سون نصب کنم . روی نصب گیر می کند و نصب هیچ پیشرفتی ندارد. میشه راهنمائی کنید مشکل کجاست؟
پاسخ مدیر :
ویندوز
سه شنبه, 15 شهریور 1390 ساعت 16:15
جوان
با سلام
مشکل نصب در مراحل اولیه احتمال زیاد به سیستم عامل رایانه شما مربوط می شود. بطور معمول ویندوز 7 یا xp sp3 جهت امنیت اجازه نصب برنامه های ناشناس را در درایو ویندوز نمی دهد، لذا می بایست محتوای دانلود شده را در درایوی غیر از درایو ویندوز منتتقل نموده و در زمان نصب نیز درایو دیگری را انتخاب نمایید.

سربلند باشید
حبل
10 سه شنبه, 25 مرداد 1390 ساعت 15:31
عینی
آیا قبل از آپدیت 3 باید 1.6 رو که قبلا داده بودین نصب کنیم؟
پاسخ مدیر :
بروز رسانی
سه شنبه, 25 مرداد 1390 ساعت 15:51
جوان
با سلام
خیر نیازی به نصب آپدیت 1.6 نیست.

سربلند باشید
نوکیا c7
9 شنبه, 24 اردیبهشت 1390 ساعت 16:16
طاهری
آیا نرم افزار بدون اشکال و با فونت و آیکن مناسب روی c7 اجرا می شود؟
لطفاً نمایندگی های خود را برای خرید حضوری اعلام فرمایید.
پاسخ مدیر :
نصب
یکشنبه, 25 اردیبهشت 1390 ساعت 08:28
جوان
با سلام
نرم افزار بر روی نوکیا C7 نصب و قابل استفاده می باشد که مشکل در کوچک بودن صفحه کلید مجازی برای این نوع گوشیها بوده که طی بسته بروز رسانی بعدی این مورد مرتفع خواهد شد.

سربلند باشید
گله
8 شنبه, 24 اردیبهشت 1390 ساعت 03:45
حامدیو
مرد حسابی قران رو که کسی نمیفروشه(البته ارزش قران خیلی بیشتره)) ولی من میگم یه قرارداد با وزارت فرهنگ ببندید و این محصولات فوق العاده زیبا را رایگان در اختیار مردم قرار بدید.
البته بازم من این نرافزار((حبل المتین))رو خریدم.
hamedyoo@yahoo.com
پاسخ مدیر :
ارزش قرآن
شنبه, 24 اردیبهشت 1390 ساعت 08:30
مدیر سایت
با سلام و احترام

البته هیچ کس نمی تونه قرآنو بفروشه اما وسیله انتقال آن و قالب ارائه آن با توجه به هزینه ای که دارد دارای ارزش مادیست و از گله شما تعجب می کنم گویی شما تا اکنون قرآن های نفیس را رایگان دریافت نموده اید که قطعا اینطور نیست ... زیرا اگر چنین بود دیگر نمایشگاه قرآن هر ساله ماه رمضان بدون بازدید می شد
و اما در مورد پیشنهاد شما عزیزان که تقاضای دخالت ارگانها و نهادهای دولتی را برای عرضه رایگان این محصول دارید باید بگم ما هرآنچه از دستمان بر می آمده انجام دادیم ، از این به بعد به عهده مسئولین است و اگر گله و اعتراضی هست به نهاد پیشنهادی مربوطه داشته باشید زیراکه شاید اگر صدای مردم را نیز بشنوند توجه بیشتری نمایند

در مورد خرید شما و دیگر دوستانی که این مجموعه را خرید می نمایند، اگر اعتقاد دارید این مجموعه و کیفیت آن ارزش انتشار دارد، بدانید که تنها از راه خرید این مجموعه است که می توان به بقا و دوام عرضه و توزیع مستقل آن کمک نمود و در نشر آن سهیم بود و لا غیر

با تشکر از همه دلسوزان
پيشنهاد
7 چهارشنبه, 31 فروردین 1390 ساعت 11:21
عادل
با سلام و خسته نباشيد احتراما به عرض مي رساند كه چنانچه امكان تهيه نرم افزار هاي كتاب صوتي صحيفيه سجاديه و نهج البلاغه در دستور كار مي باشد اعلام فرماييد .
زيرا اين كتب در صورتي كه به صورت صوتي تهيه شوند موجب جلب طرفداران زيادي خواهد شد هم از نظر اجر معنوي كه قابل حساب نمي باشد و هم از نظر مادي.
چنانچه تبليغاتي هم در اين خصوص در رسانه هاي عمومي شود يقينا فروش شما بيشتر خواهد شد.
چون خيلي ها از اين برنامه هاي موبايلي مفيد آگاهي ندارند بنابراين لازم است در اين خصوص اطلاع رساني مناسبي شود.
با تشكر فراوان.
پاسخ مدیر :
مدیر سایت
با سلام و احترام

ضمن تشکر از حسن نظر و توجه شما به این مجموعه به عرض می رسانیم که نرم افزارهای مورد نظر و پیشنهادی شما در دستور کار و تولید قرار دارد این شاءالله شاهد عرضه و توزیع آنها نیز باشیم و اما در مورد اطلاع رسانی از طریق رسانه های عمومی از جمله تلویزیون و رادیو و موارد دیگر نیز به عرض می رسانیم که این مقوله نیز نیاز به سرمایه بسیار بالای دارد که با شرایط فعلی و برنامه های فعلی هنوز امکان اطلاع رسانی در آن سطح فراهم نگردیده است این شاءالله به حمایتهای مردمی و استقبالی که از این محصولات گردیده است به زودی شاهد تحقق فرمایشات شما باشیم

با تشکر
حبلالمتین
6 پنجشنبه, 25 فروردین 1390 ساعت 22:52
جلیل آقازاده
تقدیروتشکر فراوان وتنهاچیزی که درمقابل این زحمت میتوان گفت اجرتان باخدا
ضعف نرم افزار خوب هلال نعمت احسان
5 شنبه, 06 فروردین 1390 ساعت 16:56
جاجرم
ترتيبي اتخاذ نماييد كه اوقات شرعي هر نقطه از ايران با توجه به مختصات ان نقطه در نرم افزار باب النعم درج گردد همچنين برروي گوشي لمسي 5800 نمايش داده شود خصوصا اديعه كه بايد شماره دعا درج شود با گوشي 5800 نميشه شماره وارد كرد نميشه نقطه خاص يا شهرستان خاصي مثل جاجرم را انتخاب كرد خصوصا هنگام پخش اذان بايد به افق شهرستان بجنورد اكتفا كرد اين نقطه ضعف اين نرم افزار خوب است

اگرنرم افزاري داريدكه مشكلات فوق دران نيست وبراي گوشي لمسي 5800 مناسب هست لطفا معرفي كنيد
پاسخ مدیر :
اوقات شرعي
شنبه, 06 فروردین 1390 ساعت 17:54
جوان
با سلام
ضمن تشكر از توجه شما، سعي خواهد شد در بسته بروز رساني بعدي باب النعيم امكان درج هر نقطه از منطقه جغرافيايي جهت پخش اذان در نظر گرفته شود.

موفق باشيد
اوقات شرعي به افق شهرستان جاجرم
4 شنبه, 06 فروردین 1390 ساعت 16:47
جاجرم
ضمن تشكر از زحمات شما .خواهشمند است ترتيبي اتخاذ نماييد كه اوقات شرعي هر نقطه از ايران با توجه به مختصات ان نقطه در نرم افزار باب النعم درج گردد همچنين برروي گوشي لمسي 5800 نمايش داده شود خصوصا اديعه كه بايد شماره دعا درج شود با گوشي 5800 نميشه شماره وارد كرد
من از خراسان شمالي شهرستان جاجرم

ايميل arya_parsi35@yahoo.com

من نرم افزار هلال نعمت احسان را دارم كه از شما ميباشد اين نرم افزار هم اوقات شرعي براي شهرهاي خاص دارد نميشود نقطه خاص يا شهرستان خاصي مثل جاجرم را انتخاب كرد خصوصا هنگام پخش اذان بايد به افق شهرستان بجنورد اكتفا كرد اين نقطه ضعف اين نرم افزار خوب است
در نهايت از شما واقعا سپاسگذارم كه در اين راه قدم گذاشتيد
اصلاح نرم افزار حبل المتين
3 یکشنبه, 15 اسفند 1389 ساعت 22:40
رامين شهرياري
بسم الله الولي العلي اعظيم
باسلام وعرض تشكر بابت زحمات بي شائبه شما انشاء الله درهمه امورات موفق باشي
مواري را كه ميخواهم اشاره كنم اشكال نيست ولي اگر در نرم افزار حبل المتين اضافه شود موجب زيباتر شدن و كاربري آسانتر آن است
1_در نمايش متن قران اگر مشخص شود متن نمايش داده شده چه جزء وچه حزبي مي باشد اطلاعات متن كاملتر مي شود%
2_در مورد قسمت استخاره چون اين قسمت كار تخصصي مي باشدو با توجه به اينكه كاربر هاي آن عموم مردم هستند لذا استدراك اين كه متن نمايش داده شده چه مفهومي را بيان ميكند براي همه مقدور نيست اگر ترتيبي داده شود كه مفهوم متن از لحاظ خوب بودن ،بد بودن يا راهنمائي كردن كاربر به سمتي كه خيري در نيت او هست يانه خيلي لازم مي باشد
من الله توفيق في كل امور
پاسخ مدیر :
نظرات
دوشنبه, 16 اسفند 1389 ساعت 08:31
جوان
با سلام
ضمن تشكر از نظرات سازنده جنابعالي، مطالب به دوستان بخش بخش فني جهت بررسي منتقل خواهد شد.

موفق باشيد
پیشنهاد
2 پنجشنبه, 16 دی 1389 ساعت 16:51
ناصری
با سلام خدمت دست اندر کاران این موسسه که واقعا جای قدرا دنای دارد که استفاده کنندگامن از این محصول باید قدر این زحمات را بدانن من یک پیشنهاد دارم وان این که باید محصولات خود را با تخفیف ویژه در اختیار کاربران این محصولات قرار دهید
پاسخ مدیر :
پيشنهاد
جمعه, 17 دی 1389 ساعت 18:27
جوان
با سلام
مطلب به مديريت شركت اعلام تا تصميمات لازم صورت پذيرد.

موفق باشيد
تشكر
1 پنجشنبه, 16 دی 1389 ساعت 12:18
ثاني عشر
سلام
اين فروش آنلاينش خيلي عاليه
اميدوارم با استقبال فراواني همراه باشه
موفقيت

فروشگاه MTH

MTH Store

پشتیبانی آنلاین

آمار بازدید کنندگان