با عنايت به جايگاه رفيع کتاب مفاتيح الجنان در ميان شيعيان و فرا رسيدن ماه پر برکت رمضان شرکت پيشگامان موج تلفن همراه ، اولین نرم افزار مفاتيح صوتي به زبان جاوا ویژه تلفن همراه را با نام باب النعيم توليد نمود.از جمله امکانات و قابليتهاي ويژه و کاربردي اين نرم افزار مي توان به امکان پخش صوت ، ادعيه و زيارات ، ارائه سالنماي مذهبي ، ايجاد فهرست شخصي و ... اشاره نمود.
اميد است در اين ايام مقدس که همگان دست نياز به سوي آن بي نياز دراز مي کنند اين نرم افزار بتواند بستري را جهت ترغيب هر چه بيشتر کاربران به بارگاه قدسي خداوند متعال فراهم سازد.
شايان ذکر است اين نرم افزار هم اکنون در هجدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن کريم تهران در حال عرضه مي باشد.

در خصوص گوشي هاي سامسونگ بايد گفت، بعضي از مدلهاي اين برند بطور كامل برنامه هاي جاوا را پشتيباني نمي كنند. در خصوص صوت نيز مورد به دوستان بخش فني منتقل مي شود تا بازبيني مجدد گردد.
موفق باشيد
لطفا لینک رو برادانلودبگذارید
متشکر
به محض آماده شدن بخش فروش آنلاين، لينك مربوطه قرار داده خواهد گرديد.
موفق باشيد
به محض آماده شدن بخش فروش آنلاين، لينك مربوطه قرار داده خواهد گرديد.
موفق باشيد
من باب النعيم رو خريداري و نصب كردم انتهاي صداها يهو قطع ميشه معمولا چند كلمه آخر رو نميخونه
من بايد چيكار كنم؟
خدا خيرتون بده
اين مشكل در زمان تنظيم فايلهاي صوتي رخ داده و گاها در برخي فايلها كلمه آخر خوانده نمي شود. دوستان در حال بررسي آن مي باشند كه متعاقبا توسط نسخه هاي بروز رساني در اختيار شما و ديگر عزيزان قرار خواهد گرفت.
موفق باشيد
من نرم افزار باب النعیم را روی گوشیم (5530)نصب کردم ولی وقتی play را میزنم تا بخونه مینویسد فایل صوتی مورد نظر پیدا نشد ، البته لازم به ذکر است که من فایل babon naeim_sound را در other ریختم ولی مشکل بر طرف نشد ...... لطفا مشکل کارم را بگویید .
متشکرم
معمولا در گوشي هاي نوكيا شاخه اي بنام others وجود دارد كه شما مي بايست پوشه BabonNaeim_Sound را داخل آن قرار دهيد.
لطفا پوشه (شاخه) ذكر شده را به others منتقل كنيد نه فايلهاي درون آنرا.
موفق باشيد
با تشکر
سپاهی
منظور شما را از مفاتيح 3 قبلي متوجه نشديم. اگر منظور مفاتيح ساخت شركت سماتوس مي باشد، كه بايد اشكالات آنرا به خود شركت گفته تا رفع نمايند.
موفق باشيد
معمولا از زمان ارسال بسته تا دريافت آن بين 7 تا 10 روز طول مي كشد. براي آگاهي بيشتر مي توانيد با شماره بخش فروش تماس گرفته و از جزئيات بسته خود اطلاع پيدا كنيد.
شماره بخش فروش : 6067323 - 0511
موفق باشيد
اگر مشكل شما در نرم افزار حبل المتين مي باشد، خواهشمنديم آنرا در بخش مربوطه طرح نماييد. اين بخش مربوط به نرم افزار مفاتيح باب النعيم مي باشد.
موفق باشيد
قيمت نرم افزار 6950 تومان مي باشد
موفق باشيد
حجم برنامه حدود 120 مگابايت مي باشد و قابليت نصب بر روي 3 گوشي را نيز دارا مي باشد.
موفق باشيد
در صورتي كه در فعالسازي اتوماتيك نرم افزار دچار مشكل شديد، مي توانيد از طريق سايت رمز را دريافت كرده و بصورت دستي آنرا وارد نماييد.
موفق باشيد
ي-م از مشهد
جهت دريافت محصول يا با بخش فروش تماس بگيريد يا از طريق پست سفارش خود را اعلام نماييد.
موفق باشيد
هنگام نصب بر روی E52 پیغام خطا در سیستم را میدهد.گوشی نو است.ریست قبل از نصب هم کردم.روی استندبای هم نمیزارم بره.مشکل چی؟ با امتنان
براي نصب و آسان بهتر است هنگام ساخت فايل jar گزينه "بيرون فايل jar" را انتخاب كرده تا فايل هاي صوتي در فايل jar نباشند. با توجه به نصب موفقيت آميز بر روي اين گوشي، احتمالا مشكل شما از خود گوشي مي باشد كه براي حل آن 1- يكبار مموري كارت خود را فرمت نماييد. 2- اگر فايل jad را نيز به گوشي منتقل كرده ايد آنرا حذف و فقط از طريق فايل jad اقدام به نصب نماييد.
موفق باشيد
نرم افزار مفاتیح باب النعیم را چه زمانی از طریق سایت میتوان خرید
هم اكنون بخش خريد پستي نرم افزار در سايت فعال مي باشد، كه فروش آنلاين نيز بزودي صورت خواهد گرفت.
موفق باشيد
باتشكرنياكي
دو عیب بزرگ : 1))چرا نسخه نمایشی نداره
2))چرا اینقدر گرون بابا قرآن با اون همه منابع کلا شده 7000 تومان. این زیاد گرون نیست؟ من بعد ظهر میام برای سفارش خواهشا ارزونتر کنید.
با توجه به ساخت جديد نرم افزار، نسخه نمايشي آن بزودي در اختيار دوستان قرار خواهد گرفت.
در مورد قيمت نيز، همانطور كه دوستان انتظار دارند هر سال به حقوق آنها اضافه شود بخاطر تورم و افزايش هزينه ها، اين توقع كه قيمت نرم افزار مانند قبل باشد و افزايش پيدا نكند كمي منطقي نيست.
موفق باشيد